Week 17, april 2016…

Maandag 25 april
IMG_4164
Deze week is er een met een oranje tintje dus dat voeren we thuis ook door. Mauro zit met opa en oma op Terschelling dus ik had het rijk alleen.

IMG_4174
Aan de deurbel staan leden van de Jostiband, ze hebben een boek geschreven over hun 50-jarig bestaan en kwamen daarover vertellen.

IMG_4197
Nog meer gasten in de studio, de mannen van Venice kwamen langs om 2 nummers bij ons te spelen.

IMG_4188
Klonk super heren!

Dinsdag 26 april
IMG_4208
Liefjes zijn het! Maar wat ze nog niet weten is dat er dit weekend een kleine terrortijger bij komt. 🙂

IMG_4213
‘Je bent morgen jarig’ Haha, alsof ik dat zelf niet weet.

IMG_4216
Van de Marley Spoon Maaltijdbox moest ik nog 2 gerechten maken waaronder deze: geroosterde bloemkool met bonenpuree en zoet-zure topping. Ieuw… ik werd er niet echt opgewonden van.
Toen ik het recept gelezen had en erachter kwam dat er geen vis, kip of vlees in zou zitten besloot ik het niet te maken en een patatje te halen.

IMG_4217
Oooh, alvast een kadootje! Mooie bloemen en een kaart voor mijn verjaardag.

Woensdag 27 april
IMG_4219
Thuis komen net na middernacht op je verjaardag en dan dit aantreffen. Joehooeee! Zonder slingers ben je niet jarig is mijn motto.

IMG_4220
Een photoshop van @ArdGelinck kan natuurlijk niet ontbreken op deze dag. Voor de 2e keer toverde hij mij om tot een stralende Koningin Maxima.

IMG_4226
Op Koningsdag jarig zijn = vlaggen!

IMG_4232
Ook dit is Koningsdag. Lange rij voor de pinautomaat.

IMG_4233
Het was erg rustig op de Bussumse braderie… volgens mij deden veel mensen zoals op de foto staat.

IMG_7123
Toen mijn vader nog slager was stond hij elk jaar met meerdere kraampjes in het centrum van Bussum met hamburgers en zijn bekende reuze saté’s. Elk jaar hielpen mijn zus en ik op deze enorm drukke dag en de saté van Hendrikse werd een begrip. We konden het niet laten om even achter de barbecue te kruipen en wat hamburgers te flippen. Het blijft super leuk om te doen en het kriebelde toch weer een beetje.

FullSizeRender-4
Ik kon niets leuks vinden om te kopen maar deze vrolijke onderzetters kon ik niet laten liggen.

IMG_4239
Het laatste gerecht uit de Marley Spoon Maaltijdbox, boeuf stroganoff met wortel en champignons. Ik ben heel benieuwd…

IMG_4240
Dit is het resultaat. Erg smakelijk dit gerecht! Wederom was het vlees erg weinig. Mijn eindoordeel van Marley Spoon: matig… door de aanbieding was deze box goedkoper dan die van Mathijs Vrieze. De maaltijden waren wat aparter, weinig vlees en thuis scoorde ik met de geroosterde bloemkool geen punten. Wat ik persoonlijk ook jammer vind is dat er alleen een box is voor 2 personen of voor 4+, daar heb ik als gezin van 3 erg weinig aan. Pluspunt vond ik de verpakking, alles zat per maaltijd verpakt in een doos weer veel uitleg op stond. Al met al zal ik niet snel meer voor deze maaltijdbox gaan. Heb jij andere ervaringen? Dan hoor ik die natuurlijk graag! Dit was het gebruik van 1 week en natuurlijk kan dit net een wat mindere week zijn met gerechten die wij niet lekker vinden.

IMG_4242
Ook het werken gaat op Koningsdag gewoon door. In de studio belden Joyce en Focke aan om te vertellen over hun Koningsbier.

IMG_4245
JW bood zich aan als testpersoon.

Donderdag 28 april
IMG_4251
Na een dag vol taart, hamburgers en andere ongezonde dingen was het tijd voor veel gezondheid in een glaasje.

FullSizeRender-5
Ondertussen deed Mauro zijn jaarlijkse paardenrondje op Terschelling. 😛

IMG_4259
Hoppa en weer taart… trakteren voor de collega’s op kantoor.

IMG_4262
Woehoooeee! Het is donderdag dus spelen we de Avondvullende Roodshow Late Night Popquiz met deze week live muziek van Sunday Sun!

IMG_4277
Een heerlijk, vrolijk nummer waar je blij van wordt.


‘When We Kiss’

Vrijdag 29 april
IMG_4284
Met amper 5 uurtjes slaap weer uit de veren. De snelboot naar Terschelling vertrekt om 8.30 uur. Even opschieten dus.

FullSizeRender-7
Even een dagje over naar mijn ouders en natuurlijk naar Mauro. Wat is het toch een heerlijk eiland!

IMG_4289
In West hingen deze bordjes daar moest ik natuurlijk even een foto van maken.

FullSizeRender-6
“Mama, heb je al gezien dat ik met mijn tekening in de STOER sta?”

IMG_4295
Het was winderig maar prachtig en van dit soort luchten krijg ik geen genoeg…

IMG_4297
❤️

IMG_4293
❤️❤️

FullSizeRender-8
Lekker wat drinken en daarna weer richting de boot, zo’n dag gaat veel te snel!

Zaterdag 30 april
IMG_4323
Bij het boodschappen doen zie ik dat een vrouw haar auto parkeert op een invalide parkeerplaats. Ze stapt uit en heeft haar waarschuwingslampen aan. Voor mij een teken dat ze weet dat ze daar niet mag staan want waarom doe je anders die knipperlichten aan? De parkeerplaats is druk maar niet vol en de invalide parkeerplaats is voor de dierenwinkel waar de dame naar binnen stapt. Ik zet de tassen achter in de auto, breng het karretje terug en zie dat de vrouw naar buiten komt. Ik kon het niet laten om te vragen of ze echt gedaan had wat ik dacht dat ze deed… en toen kreeg ik me toch een shitload aan verwensingen en woorden naar mijn hoofd. Maar goed ik heb mijn punt duidelijk gemaakt en haar laten weten dat dit niet normaal is… waarschijnlijk zal ze de volgende keer even aan mij denken als haar auto weer op een invalide parkeerplaats wil zetten…

Zondag 1 mei
FullSizeRender-9
De dag die we niet snel zullen vergeten… we gingen Pucci Poes halen! ❤️

IMG_4350
Wat een schatje! Kan de hele plog vullen met zijn foto’s maar ik zal jullie besparen. Mauro is enorm gelukkig want hij is nu eindelijk een poezen-papa. 🙂

IMG_4353
De liefde is wederzijds, binnen no-time huppelde het kleintje achter zijn nieuwe papa aan.

IMG_4352
Tijdens zijn vakantie op Terschelling maakt mijn vader altijd heel veel foto’s van zijn kleinkinderen. Deze kreeg ik toegestuurd… wow! Verliefd op mijn eigen kind.

One thought on “Week 17, april 2016…

Wat wil je kwijt?