Week 24, juni 2015…

IMG_7790
Na een ochtend werken mocht ik ’s middags even plaatsnemen op dit bed.

IMG_7791
Helaas niet voor de lol…

IMG_7793
Een kleine ingreep die door hele lieve dames heel snel werd uitgevoerd. 🙂

IMG_7794
Gelukkig mocht ik mijn zonnebril ophouden… haha, nee hoor dit was voor de laserstralen die door mijn been schoten.

IMG_7795
Charming! Niet echt…

IMG_7796
De rest van de dag met het pootje omhoog en me laten verwennen. Dat was geen straf maar dat snap je vast wel 🙂

IMG_7803
Heerlijk om je kind zo in bed aan te treffen. Blijkbaar had hij het niet koud.

IMG_7815
Hallo dinsdag! Ik deed weer een Roodshow met Corné. Daar hoort natuurlijk een selfie bij!

IMG_7825
In de kelder van het gebouw waar de Radio 2 studio zit wordt ook het TV-programma de Reünie opgenomen. Een van de mensen die daar te gast was is Arjen Nouta. Hij liet een foto van zichzelf maken buiten de studio… dat vond ik zo stom en vroeg hem even binnen… dat liet Arjan zich geen 2 keer zeggen. Leuke foto!

IMG_7806
Na het werk kreeg ik les in het knopen van paracords. Ik snap er werkelijk niets van. Emma en Mauro gelukkig wel.

IMG_7807
De dinsdagavond ging ik gezellig met vriendinnen bijkletsen en koffie drinken. Altijd gezellig en genoeg te kletsen. Vrouwen onder elkaar hè… 🙂

IMG_7814
Hallo woensdag, daar zijn we weer!

IMG_7816
NPO Radio 2 Social Media-held Saskia kwam de studio binnen. “Ik mag nooit in jouw #plog” riep ze een beetje boos en ze trok een sip gezicht. Na deze foto ging ze dansend de studio uit. Nou Sas, je staat er in hoor! 😀

IMG_7817
Mauro genoot ondertussen van Buitenspeeldag…

IMG_7823
Op donderdag kwam de eerste pioenroos uit in de tuin. <3 IMG_7824
En het was de dag dat de duo-vuilnisbak ons huis betrad. En natuurlijk had Mauro gelijk. Wat nou als iemand niet weet wat er in de linker of in de rechterkant moet. Juist, daarom maakte hij briefjes zodat niemand zich zal vergissen.

IMG_7828
Wat een mooi weer was het vrijdag! Ik besloot met een kop koffie, zonnebril en laptop buiten bij de AVROTROS te gaan zitten en me voor te bereiden op de Sunday Sun-boys.

IMG_7836
Die waren namelijk te gast bij ons om live te spelen. Wat een leuke jongens en een dito interview!


Ze speelden hun hit ‘Come On Down’. Had ik al gezegd dat het gezellig was? Nou dat was het!

IMG_7843
Toen ik zaterdagochtend even een bakkie ging doen bij mijn ouders zat er op een oud nestje voor de deur wederom een vogel te broeden. Dit keer een merel die het nest van de familie koolmees had ingepikt. Volgens mij is ze wat laat met broeden maar goed, ze ligt daar prachtig!

IMG_7852
Na een gezellige verjaardag was het bedtijd voor meneertje Mauro maar hij mocht nog wel even tv-kijken in bed. Hij koos voor Pinkpop… Het mupske heeft smaak. Gek op muziek, net zijn moeder.

IMG_7859
Op zondag doen we altijd lekker relaxed, de katten ook.

IMG_7862
Ik liep een rondje door de tuin en zag van alles in bloei staan.

IMG_7864
Prachtig!

IMG_7870
Daarna een beetje opschieten want ik ging naar Pinkpop! Woehooeee! Voor de eerste keer in mijn leven.
Wat een boel mensen!

IMG_7884
Een selfie bovenop de Brand-toren. Mijn hoogtevrees heb ik tijdens het beklimmen van dit ding wel overwonnen. Mijn hemel wat was dat hoog! En van binnen was het een open constructie…. niet aan terugdenken…

IMG_7906
Als je goed kijkt dan zie je One Republic.

IMG_7899
Plassen op Pinkpop… scheur van te voren een stuk wc-papier af en kijk maar of het genoeg is…

IMG_7904
De avond valt op PP, wat een prachtige lucht boven Landgraaf.

IMG_7913
Pharrell als afsluiter van de Pinkpop zondag, de afsluiter van een voor mij super gave dag. Alleen het om 3.30 uur thuiskomen en om 6.15 uur weer uit je bed moeten was iets minder… 🙂

16 thoughts on “Week 24, juni 2015…

Wat wil je kwijt?