Week 47 november 2014…

IMG_2721.JPG
Zondag – Sinterklaas komt aan in Bussum. Tijd om het huis te versieren.

IMG_2722.JPG
Waarom moet er zo moeilijk gedaan worden, het is toch een geweldig kinderfeest? Ondertussen versieren we vrolijk verder.

IMG_2735.JPG
Klaar! De visite kan komen.

IMG_2737.JPG
De Sint besloot een andere route te rijden en ging zo stilletjes mijn huisje voorbij en zo moesten wij toch de regen in.

IMG_2755.JPG
Daar issie dan!

IMG_2799.JPG
Buuf en ik werden er een beetje melig van. En maakten een selfie.

IMG_2796.JPG
Wat hangt daar nou?! 🙂

IMG_2815.JPG
Maandag – JW gaf in de Roodshow een wasmachine weg aan een luisteraar die dat heel goed kon gebruiken. Vandaag ging JW’s Witgoedservice de machine brengen.

IMG_2805.JPG
Samen met Chris van Expert Laren ging hij op stap om de machine af te leveren.

IMG_2808.JPG
’s Middags bracht ik Mauro naar judo om vervolgens op zoek te gaan naar een schoenkadootje. Maar even complimenten voor de gemeente Huizen, wat een mooie feestverlichting!

IMG_2817.JPG
Meneer mocht dus zijn schoen zetten, inclusief tekening…

IMG_3124.JPG
Hahahaha!!

IMG_2818.JPG
Sintermama heeft haar best gedaan. Alles viel in de smaak behalve de mandarijn…

IMG_2819.JPG
Dinsdag – Onze ICT-afdeling is een soort Apple Heaven… wat een fijn merk om mee te werken zeg! Ik ging een laptop halen die ik die avond mee zou nemen naar de Sta Op Tegen Kanker uitzending in Rotterdam.

IMG_2820.PNG
In de avond probeerde ik nog wat slaap te pakken maar ik voelde me al de hele week niet top. En waar ik al bang voor was gebeurde…

IMG_2826.JPG
De oorpijn werd heftiger, koorts, overgeven, noem maar op… ik moest een uur voordat ik naar Rotterdam zou gaan afbellen. Wat een pech! De rest van de week was ik thuis met een dubbele oorontsteking en de rest.

IMG_2830.JPG
Deze lieverd heeft me gezelschap gehouden. <3 IMG_2864.JPG
Zaterdag – Neef Lennard mocht afzwemmen voor zijn B-diploma. En dat trok ik redelijk.

IMG_2839.JPG
Het was ook de trouwdag van mijn ouders, 43 jaar! Wow!

IMG_2833.JPG
Dat verdient een bloemetje!

IMG_2873.JPG
Op de school van mijn neefje en nichtje mochten alle kinderen een kersttekening maken. Van die tekening werden kerstkaarten gedrukt die ze zelf kunnen verkopen. De opbrengst hiervan gaat naar KiKa. Wat een geweldig idee.

IMG_2874.JPG
Het was weer tijd voor het jaarlijkse Kill Your Darlings! Oftewel, het invullen van de Top 2000 lijst. Het jaar lijkt elk jaar sneller te gaan. Leuk nieuws want ik mag JW dit jaar weer ondersteunen tijdens de Top 2000. 🙂

IMG_2878.JPG
De rest van de zaterdag lagen we in de chill-modus. Moeders nog steeds met brakke oren en het kereltje naast me omdat het gewoon zo’n kanjer is en enorm zijn best doet op school.

11 thoughts on “Week 47 november 2014…

Wat wil je kwijt?