Vrijdag 17 oktober 2014…

IMG_2088
De vrijdag begon met een cursus Omniplayer, een nieuw professioneel, geautomatiseerd systeem waar je radio mee kan maken. Samen met Bart en Jasper werden ons alle kneepjes van het programma uitgelegd maarja de jongens werken er elke dag mee, ik kijk er alleen dagelijks naar… πŸ˜‰

FullSizeRender
Terug op kantoor werd de laatste hand gelegd aan de nieuwe bingotool waarmee je ook via je tablet en smartphone de muziekbingo kan spelen. Hoe gaaf is dat?! Heb meteen van de link een icoontje gemaakt voor op mijn telefoon. Super handig!

IMG_2095
Deze vrijdag deed ik de muziekbingo met Bart en kregen we visite van Niels Geusebroek.

IMG_2097
Hij speelde, met band, zijn nieuwste nummer ‘ We Are’.


En dat klonk zo…

FullSizeRender-5
Ondertussen was Mauro met zijn tante, neefje en nichtje naar Lego World in Utrecht.

IMG_2105
In de studio was het ook nog steeds gezellig. Een winnaar die niet kon kiezen, Niels die een optreden geeft dat niet te horen is en Matijn die continu met een GoPro op zijn borst loopt en foto’s maakt met zijn telefoon. Ik weet niet wat voor woeste blik ik hier geef maar Matijn, bedankt!

IMG_2106
Vrijdagavond was ik uitgeput. Al mijn energie was op en plofte ik languit op de bank. Altijd leuk om door oude foto’s heen te lopen. Om deze foto heb ik de hele avond gelachen. Wat een lief klein egeltje… <3

19 thoughts on “Vrijdag 17 oktober 2014…

Wat wil je kwijt?