MaDiWoDo 13-14-15-16 oktober 2014…

IMG_2042
Maandag – Goedemorgen, een nieuwe werkweek! File in de badkamer want Senna wil eerst in bad… tuurlijk ik wacht wel.

IMG_2044
Het weekend misschien toch iets gegeten waar ik niet goed op reageerde. Voordat ik het wist zat mijn hals vol met rode plekjes.

IMG_2045
De dag waarvan je wist dat ‘ie ooit zou komen… de Roodshow maken met CornΓ© Klijn!
CornΓ© weet wat radio maken is. Het programma stond als een huis!

IMG_2065
Dinsdag – Het was weer tijd voor een bezoekje aan Do. De nagels moesten nodig een opfrisbeurt. Ik koos voor de kleur ‘My Dogsled is a Hybrid’ een nieuwe kleur van OPI-Nederland. I <3 OPI! IMG_2085
Woensdag – De rest van de week deed Bart Arens de Roodshow. En dan ook nog Matijn die het nieuws leest… feest op de radio!

IMG_2074
Al een lange tijd waren we bezig met een leuk huis in Bussum maar er zat niet veel schot in de zaak maar soms kunnen dingen plotseling heel snel gaan…Mauro wachtte in spanning en stuurde een sms toen we net het goede nieuws hadden gehoord.

IMG_1954
Verkocht aan ons dus! πŸ˜€

IMG_2082
Eens even kijken of de instelling van i-Tunes goed staan. Morgen ga ik naar de plug en dat moet natuurlijk wel vlekkeloos verlopen.

IMG_2083
Donderdag – JW is een weekje vrij en daarom mag ik naar de plug. Elke donderdag komen de jongens van de platenmaatschappij de nieuwste muziek pluggen.

IMG_2084Tussen Bert, de Sandertjes, Alfred, Jasper en Jacques was ik als vrouw natuurlijk wel een vreemde eend in de bijt maar daarom niet minder gezellig. Altijd lachen!

FullSizeRender
Onderweg naar huis zag ik deze mooie lucht. Kan er echt van genieten!

32 thoughts on “MaDiWoDo 13-14-15-16 oktober 2014…

Wat wil je kwijt?