Maandag 29 & dinsdag 30 september 2014…

IMG_1711.JPG
Maandag – De herfst is prachtig. De geuren en kleuren ik kan er echt van genieten.

IMG_1713.JPG
Het was tijd voor een nieuwe AVROTROS-pas inclusief vreselijke foto.

IMG_1714.JPG
Als ik wil kan ik elke dag taart eten maar dat doe ik niet. Deze had Wibo meegenomen. Ziet er heerlijk uit maar bedankt!

IMG_1715.JPG
Dit lag in de studio, geen idee voor wie het is maar het is wel heel lief.

IMG_1717.JPG
Breaking Bad is helemaal afgelopen dus de avonden zijn weer redelijk normaal. Ein-de-lijk weer eens Grey’s Anatomy kijken. Maar de volgende Netflix verslaving ligt alweer op de loer want vanaf 1 oktober staan alle seizoenen van de Gilmore Girls erop. Joepie!

IMG_1726.JPG
De een-na-laatste op het iTunes Festival was Ed Sheeran. Alleen met gitaar en loop station speelde hij bijna 2 uur de zaal plat. Ik beb respect voor deze man. Wat een held.

IMG_1738.JPG
Dinsdag – Wakker worden met het bericht dat Matijn op de hartbewaking ligt was behoorlijk schrikken.

IMG_1740.JPG
Na wat appjes over en weer met Bram en Matijn ging ik richting kantoor waar het complimentendag bleek te zijn. Deze complimentendames schreven voor iedereen een lief woordje.

IMG_1742.JPG
Kreeg er serieus een kleurtje van…

IMG_1743.JPG
Gratis complimentjes is altijd leuk!

IMG_1746.JPG
En zo is het!

IMG_1747.JPG
Deze legde ik op JW zijn buro…

IMG_1753.JPG
Eenmaal thuis ging ik met Mauro naar de Xenos en de supermarkt. We gingen een beterschapsmandje maken voor Matijn natuurlijk inclusief tekening.

IMG_1756.JPG
Met het mandje onder de armen reed ik naar @Bramjam en @Matijn om te kijken hoe het met de patiΓ«nt was. Probeer die maar eens normaal op een foto te krijgen. Dat lukt voor geen meter, dan maar een foto van de chocolaatjes op tafel waar ik niets van genomen heb.

IMG_1757.JPG
Er kwam nog veel meer snaaierij op tafel. Ooooh dit was moeilijk but I did it! πŸ™‚ Best een beetje trots op mezelf…

IMG_1762.JPG
Toen ik over de galerij naar huis liep kreeg ik een enorm Sinterklaas gevoel van wat ik zag. Natuurlijk maakte ik er een foto van. Nog steeds weet ik niet wat mij dat gevoel gaf. Het zal de maan wel zijn geweest ofzo.

17 thoughts on “Maandag 29 & dinsdag 30 september 2014…

Wat wil je kwijt?