Vrijdag 19 september 2014…

IMG_1306.JPG
Wat een mooi begin van de vrijdag.

IMG_1432.JPG
Selfies maken met de Roodshowboys. Het is tenslotte vrijdag en dan mag het best wat losser. Toch?

IMG_1336.JPG
Vandaag hadden we Ed Struijlaart te gast.

IMG_1343.JPG
Hij speelde zijn nieuwste single ‘Never’ en dat klonk echt heel goed!


En als je wilt weten hoe goed dan moet je dit filmpje maar bekijken.

IMG_1433.JPG
Volgens mij heb ik wel 30 foto’s van ons samen maar op deze 4 had ik gelukkig mijn ogen open.


Na de muziekbingo is er vaak nog tijd om nieuwe muziek te laten horen. Deze week draaiden we de nieuwe single van Matt Simons, Catch & Release. Wat prachtig! Kippenvel en spontaan een traantje wegpinken is wat dit nummer met me doet. Hopelijk komt Matt snel weer langs!

IMG_1374.JPG
Een avondje weg met Matijn! Zoals Mauro zegt, het is altijd fijn met Matijn en dat is het zeker. We gingen naar het NPO Radio 2 Mijlpaalconcert van Caro Emerald in Tivoli Vredenburg en de zaal waar het werd gehouden was hoog, heel hoog!

IMG_1372.JPG
Natuurlijk schoot ik voor mijn plog diverse foto’s…

IMG_1430.JPG
Matijn deed dat ook op hetzelfde moment voor zijn plog… hahaha, stelletje verslaafden!

IMG_1408.PNG
Dé beste nieuwslezer van Nederland met dé leukste Wendy’s van NPO Radio 2. 🙂

IMG_1424.JPG
JW presenteerde de avond en dat deed hij heel erg goed! Mocht je denken dat ik partijdig ben… kijk en oordeel zelf. Zaterdagavond is het om 21.30 uur te zien op NPO 3. Hier laat ik hem wat foto’s zien die ik maakte tijdens zijn presentatie.

IMG_1370.JPG
Ondertussen stuurde zij van Green Age (Sascha de Lint, MasterChef van 2011) een foto van wat we morgen gaan eten, jammie!!!

IMG_1434.JPG
Het was weer een geslaagde avond, met fijne muziek en lieve collega’s! Op naar het weekend!

15 thoughts on “Vrijdag 19 september 2014…

Wat wil je kwijt?