MaDiWo 15-16-17 september 2014…

IMG_1278.JPG
Maandag – Meerdere keren zag ik het weekend berichten op Facebook voorbij komen over pijnlijke voeten bij het dragen van hakken en de tip wat je hiertegen zou kunnen doen. Twee tenen (de derde en vierde) aan elkaar plakken met tape. Dat moest ik natuurlijk meteen proberen! Je kent me…

IMG_1279-0.JPG
Ja hoor het is weer maandag!

IMG_1280.JPG
Wow! Wat een gave bak!! Zie je hem rijden, grote kans dat Jan Smit erin zit.

IMG_1281-1.JPG
Deze beauty kwam ook op FB voorbij. Als ik ooit ga trouwen wil ik een taart soortgelijk aan deze. Het bleek trouwens de trouwtaart van Patty Brard te zijn.

IMG_1282.JPG
Het is maandag, eind van de middag en ik loop nog steeds op de killerheels. Ben er mee naar judo geweest en het dorp doorgesjokt…

IMG_1305.PNG
Conclusie:…

IMG_1288.JPG
Terwijl ik eten kook hoor ik achter me verhalen als “Wil je meer weten over mijn Minecraft avonturen? Kijk dan bij mijn andere filmpjes op YouTube!” Euh, sorry?!

IMG_1287.JPG
Man weg, heerlijke muziekjes en kaarsjes aan, klungelen op de computer… Kortom me-time.

IMG_1291.PNG
Dinsdag – Auw! en dat keer 100 ofzo.

IMG_1292.JPG
Ik zocht de meest platte schoenen uit om deze dag, weliswaar krom en kreupel, door te komen. Vandaag GEEN hakken of tenen met tape.

IMG_1293.JPG
Zo bezorgen ze pakketjes in Bussum. “Oh u woont op de 2e verdieping? Nee hoor u hoeft niet naar beneden te komen ik zet het in de lift. Haalt u het eruit?” Joe! Wat een topper! 🙂

IMG_1294.JPG
Wat een giller! Een filmpje gemaakt door mijn collega’s Wibo en Nathan zat in DWDD.


De Goldfinger-haan van de Franse camping.

IMG_1296.PNG
Woensdag- Nadat ik een dag eerder geklaagd had op Twitter over pijnlijke benen…

IMG_1298.PNG
Kreeg ik daarop meteen reactie van VSM dat ze wel wat voor me hadden. Ik ben heel benieuwd, maar wat een strakke actie van dit bedrijf!

IMG_1300.JPG
Zal ik je een geheim vertellen? Niet doorvertellen hoor maar ik word zo grijs als een duif! Het was weer tijd voor de GHB, de grijze haren bestrijding.

IMG_1302.JPG
Oh wat een feest! Chris zijn moeder heeft een voorraad Soto gemaakt. Nu staat de hele vriezer vol met die lekkere maaltijdsoep.

IMG_1303.JPG
Tijdens het vullen van alle bakjes soep werd er met een schuin oog naar Ajax gekeken en tijdens de rust begonnen we met een Breaking Bad aflevering. Seizoen 4 zit er op…. Ik weet het, we hebben een verslaving.

11 thoughts on “MaDiWo 15-16-17 september 2014…

Wat wil je kwijt?