Zondag 14 september 2014…

IMG_1262.JPG
Zondagochtend 10 uur en wij staan op de golfbaan. Nooit gedacht dat onze zoon op golf zou willen en nu staan we er dan… Jeugdlessen voor Mauro. FORE!!!! Ik zoek maar dekking geloof ik.

IMG_1263.JPG
Met dat prachtige weer willen we niet binnen zitten dus gingen we naar de Trotsmarkt in Baarn. Een markt waar mensen staan die passie hebben voor wat ze aanbieden.

IMG_1264.JPG
We waren nog maar net op de markt toen ik dit busje herkende. Het was ex-collega Marion met haar waffels op wielen! Wat een leuk concept en lekker vooral!

IMG_1265.JPG
De gezelligheid van muziek op zo’n markt is super. En muziek van een platenspeler maakt het extra sfeervol. Steeds vaker denk ik eraan een pick-up aan te schaffen. Het moet er maar van komen dacht ik zo…

IMG_1266.JPG
Kasteel Groeneveld is een prachtige locatie om dit soort evenementen te houden.

IMG_1267.JPG
Dat zeg ik, mooie locatie!

IMG_1268.JPG
Maup kreeg op de markt een tegoedbon van een portrettekenaar.

IMG_1269.JPG
Ze begon met zijn ogen, neus en mond…

IMG_1270.JPG
Zijn Pellè-kapsel…

IMG_1271.JPG
Bijna klaar…

IMG_1272.JPG
Beetje kleur in het mannetje…

IMG_1277.JPG
Et voilà! Leuk portret en ik zie Mauro er zeker in terug maar sommige dingen vind ik niet lijken. De Trotsmarkt was het zeker het bezoeken waard. Elke 2e zondag van de maand van maart tot en met november.

IMG_1274.PNG
Thuis gingen we lekker in de relax modus. We slingerden Radio 6 aan (hey,wat doet hij daar nou?! :-)) en we aten de heerlijke stoofpotjes van de Trotsmarkt. Wat een leuke dag.

11 thoughts on “Zondag 14 september 2014…

  1. Ik ga heel vaak wandelen bij kasteel Groeneveld maar nooit geweten van die markt, die ga ik onthouden, ziet er leuk en gezellig uit. Thx voor de tip.

Wat wil je kwijt?