Zondag 2 februari 2014…

Tijdens het sinaasappel persen werd ik aangestaard door Senna, die wilde zo graag een plakje kaas. Nou vooruit dan maar...
Tijdens het sinaasappel persen werd ik aangestaard door Senna, die wilde zo graag een plakje kaas. Nou vooruit dan maar…
Hij deed daarna een tukkie, ik mocht die berg was weg werken...
Hij deed daarna een tukkie, ik mocht die berg was weg werken…
's Middags stond een date met Alex en Zoe op het programma. Lekker wandelen op de hei.
’s Middags stond een date met Alex en Zoe op het programma. Lekker wandelen op de hei.
Natuurlijk hoort er op zondag een selfie bij... ;-)
Natuurlijk hoort er op zondag een selfie bij… πŸ˜‰
Na de wandeling bezocht ik nog wat familie... ;-)
Na de wandeling bezocht ik nog wat familie… πŸ˜‰
Hey chickie!
Hey chickie!
Jahaaa je ziet het goed, ik deed een rondje op de crosstrainer... en nu onder het genot van een kopje thee kijk ik naar Boer Zoekt Vrouw, smeer ik mijn brood voor morgen en kruip ik mijn bedje in. Doegie!
Jahaaa je ziet het goed, ik deed een rondje op de crosstrainer… en nu onder het genot van een kopje thee kijk ik naar Boer Zoekt Vrouw, smeer ik mijn brood voor morgen en kruip ik mijn bedje in. Doegie!

13 thoughts on “Zondag 2 februari 2014…

Wat wil je kwijt?