Sint Tip van Wen…De Kisttuin

Deze tijd voor Sinterklaas struin ik internet af naar leuke kadootjes. En via Facebook zag ik de pagina van De Kisttuin. De kisttuin is een ‘Grow it Yourself’ kruidentuin speciaal voor in je vensterbank, op het balkon of als stadstuin. Ideaal om je eigen kruiden te kweken, om kado te doen of als educatief speelgoed voor kinderen.(Sinterklaas/Kerst)

kisttuin

De kisttuin is een makkelijk te onderhouden kruidentuin, wordt geleverd met duidelijke gebruiksaanwijzingen en is ook geschikt voor mensen zonder groene vingers. Hij is gegarandeerd natuurlijk en het leuke is, je kunt hem zelf helemaal samenstellen. Met keuze uit een ruim assortiment van smaakmakers, voor ieder seizoen.

De Kisttuin bestaat uit:

Een houten kist kisttuin
3 soorten kruiden naar keuze
Biologische aarde
Hydrokorrels
Anti-worteldoek
Zaaiwijzer
Houten kruidenlabels
Kissie de tuinkabouter

De Kisttuin

En dat voor nog geen 25 euro! Ik ben om! Wil je meer informatie kijk dan eens op hun website of de Facebookpagina.

6 thoughts on “Sint Tip van Wen…De Kisttuin

Wat wil je kwijt?