Like!

Een kleine promotie-actie om de Facebookpagina van deze blog te liken leverde een hoop nieuwe lezers/likers op. En dat vind ik leuk! Bedankt daarvoor! Op deze blog lees je alles wat ik leuk vind… van nieuwe muziek tot wat er in de studio van de Roodshow voorbij komt, stukjes over mijn zoon, katten, vriend, het leven, wat ik vind van nieuwe producten (want daar ben ik gevoelig voor) :-), mode, kleding, make-up, wat me opvalt in het nieuws of gewoon iets onzinnigs… het komt hier allemaal voorbij. Bloggen doe ik al heel lang. Deze site heb ik inmiddels alweer 6 jaar en daarvoor typte ik ook al 3 jaar van alles bij elkaar op een andere site. En dat is de schuld van vriend en nieuwslezer Matijn.

Omdat ik het leuk vind om zoveel nieuwe likers te hebben wil ik morgenmiddag een gelukkige winnaar uitkiezen (dat laat ik zoon Mauro doen) die iets leuks toegestuurd krijgt en misschien als ik JW lief aankijk mag daar wel een Roodshow mok bij! 🙂

kadootje

17 thoughts on “Like!

Wat wil je kwijt?