Gek op Zeeland…#LoveZeeland

Via Twitter heb ik de afgelopen jaren veel mensen leren kennen en een aantal van hen heb ik ook mogen ontmoeten. Zo leerde ik Corné (@Enroc), zijn zus Jantien (@Tante10) en haar vriend Glenn (@Glenn1977) kennen. Het drietal woont in Zeeland en tweet daar altijd met veel passie over. Vandaag was ik voor mijn werk in Middelburg en in alle vroegte kreeg ik van Jantien al een berichtje dat ze misschien wel even zou komen kijken. Het leek me heel leuk haar nu eens in real life te zien. Toen ik vanmorgen bij het Zeeuws Museum aankwam kreeg ik een tasje met daarin Zeeuwse heerlijkheden. Lekkere koekjes, babbelaars, Zeeuwse knopen bonbons en bolussen. Wat een feestje en wat een verrassing! Jantien was voordat ze ging werken langs geweest om dit voor mij af te geven, wat ontzettend lief!
Jantien, Corné en Glenn, ontzettend bedankt, Chris en ik zullen ervan genieten! 🙂 (p.s. via de website www.gekopzeeland.nl kan je mooie verhalen lezen en via twitter alles met #LoveZeeland)

lovezeeland

13 thoughts on “Gek op Zeeland…#LoveZeeland

Wat wil je kwijt?