Bea bedankt…

Toen ik vanmorgen uit bed stapte dacht ik niet dat deze dag de geschiedenisboeken in zou gaan. Het leek een maandag als alle anderen tot de RVD rond 17 uur het nieuws bracht dat koningin Beatrix om 19 uur met een belangrijke mededeling zou komen. De bom barstte op de sociale media. Op Twitter gonsde het van de geruchten, zou ze aftreden of zou het nieuws zijn over prins Friso?

blondbea
(de tekening is van Blond Amsterdam)

Je kon hier in huize Hendrikse een spelt horen vallen, om 19 uur zaten we muisstil voor de TV en hoorden we de majesteit haar aftreden aankondigen. Het bracht gemengde gevoelens, kippenvel en een traan. Bea was toch ‘mijn’ koningin. Maar het is tijd voor een frisse wind. Koning Willem-Alexander en koningin Maxima zullen het wat mij betreft prima gaan doen.

Bea bedankt!
Lang leve de koningin, hoera, hoera, hoera!

p.s. vanaf 2014 is het op mijn verjaardag koningsdag! Feest all over the place! 🙂

7 thoughts on “Bea bedankt…

Wat wil je kwijt?