Hooggeëerd publiek…

Tijdens de kerstvakantie bezochten moeder, zoon en ik het Wereldkerstcircus in Carré. Het was prachtig! Bijna 3 uur lang zaten we ademloos te kijken, ook zoon van 5. Persoonlijk dacht ik dat zoonlief niet heel lang kon stilzitten maar na afloop heb ik hem overspoeld met complimenten. Ik was trots!
Het circus had een diepe indruk bij hem achtergelaten, nog dagenlang spraken we erover.

Na de eerste schooldag kwam zoonlief helemaal enthousiast thuis, op school gaat zijn klasje de musical over het circus uitvoeren! Hij had al vol trots verteld dat hij daar tijdens de vakantie geweest was en wat hij had gezien. Zelf krijgt hij tijdens de musical de rol van acrobaat en hij glom aan alle kanten want de mannen die in het programma Beat the Best zaten hadden zijn hart gestolen. Nu mocht hij op school en van die mannen spelen… het geluk straalde van zijn snoetje.

Afgelopen week was het feest compleet. Juf had ergens een Playmobil circus op de kop getikt compleet met licht, geluid, clowns en andere leuke acts. Alle kindjes mochten er om beurten mee spelen. Je raadt het al… de afgelopen dagen ben ik druk opzoek geweest naar het circus van Playmobil. Op Twitter en Facebook had ik een berichtje geplaatst maar helaas zonder succes. Toen de zoektocht verder gezet op Marktplaats. Zelfs mijn moeder hielp mee en niet heel veel later had zij hier in de buurt een mooi circus gevonden dat we gisteren konden ophalen.

circuslive

Mauro is zo blij!!! Hij ligt heerlijk op de grond te spelen en geniet met volle teugen. Nu gaat mijn speurtocht verder naar de diverse circusacts die verkocht werden, inderdaad werden, want het thema circus van Playmobil is of gaat uit de handel. We zijn het weekend diverse zaken langs geweest maar zonder veel succes. Mocht jij in het bezit zijn van een Playmobil circusact en het willen verkopen, dan hoor ik graag van je.

13 thoughts on “Hooggeëerd publiek…

Wat wil je kwijt?