Appie, lekker makkelijk up picken…

Sinds een paar weken is hier in de buurt een AH Pick up Point gekomen… een wat hoor ik je denken…een afhaalpunt van Albert Heijn. Zo makkelijk en handig! Voor mij als luie, fulltime werkende, moeder is dit ideaal! En als ik ergens enthousiast over ben dan deel ik dat graag met je, trouwens ook als ik ergens niet tevreden over ben… 🙂

pickupappie

Via de website http://www.ah.nl/appie/over/pick-up-points log je in en doe je je boodschappen, je kiest uit alles wat ook in de ‘gewone’ Appie te koop is. Je geeft aan op welke dag je het wilt halen en rond welk tijdstip en alles staat voor je klaar. Betalen doe je met je pin of credit card en binnen 5 minuten rij je weer weg. Top toch? Dit punt is in Naarden gekomen echt letterlijk langs de A1. Handig als je bijvoorbeeld in Arnhem woont en dagelijks naar Amsterdam moet voor je werk en toch een keer boodschappen moet doen. Je rijdt even de afrit af, en binnen 5 minuten vervolg je je weg weer naar huis of Amsterdam maar MET je boodschappen, handy toch? 🙂

Klein minpuntje is dat je bij het Pick up Point minder nieuwe producten meekrijgt om te testen.

5 thoughts on “Appie, lekker makkelijk up picken…

Wat wil je kwijt?