Arend en Erik…

Zo’n 2 jaar geleden leerde ik via Twitter Erik (@Erikje1981) kennen.  https://www.wendyhendrikse.com/archieven/1571  Erik was ziek en verhuisde naar het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis in Amsterdam. Daar ging ik regelmatig bij hem langs. We kletsten over van alles en nog wat. Op een avond zaten we beneden in de koffiehoek van het AVL toen Arend Langenberg daar ook was. Arend (bekend nieuwslezer en voice-over) dronk daar ook een kopje koffie en we raakten aan de praat. Het werd een pittig en emotioneel gesprek. Beide heren wisten dat hun leven niet heel lang meer zou duren. Ruim 2 uur hebben we daar gezeten. Erik en Arend waren beide niet bang voor wat komen zou, beide waren zeer strijdlustig en de kracht die ze elkaar gaven was bijzonder mooi om te zien. Erik overleed in mei 2011, Arend overleed afgelopen nacht… Ik weet zeker dat als Arend ‘boven’ is hij verder in gesprek gaat met Erik, aan humor was in ieder geval geen gebrek.

Rust zacht Arend en doe Erik de groeten van me…

8 thoughts on “Arend en Erik…

Wat wil je kwijt?