Veel radio!

De afgelopen 2 dagen heb ik heel veel leuke radio gemaakt. Het begon donderdagavond met 7 uur lang de Nacht van de Zwevende Kiezer. Samen met Alfred en JW hielpen we zwevende Top 2000 kiezers aan platen voor in hun lijst. Het werd hele leuke radio vol met leuke luisteraars, bellers en The New Shining live in de studio. Dit deed ik voor het 2e jaar en heb wederom genoten. 2 mensen wil ik enorm bedanken voor hun aanwezigheid, Judith en Clemens, jullie zijn toppers!

Na maar 4 uurtjes slaap was het alweer tijd om naar Beeld en Geluid te gaan waar JW met 2 gasten zou presenteren. Het eerste uur was Stef Bos te gast. Hij had prachtige platen uitgekozen en kon daar mooi over vertellen. Het 2e uur hadden we Nance te gast. Ook zij had een heel lekker lijstje samengesteld. Het waren 2 hele leuke uren. Het waren 2 heerlijke dagen! 🙂

11 thoughts on “Veel radio!

  1. Wat heb jij toch een geweldige baan!!! Hele dag leuke muziek luisteren en ook nog eens al die bekende mensen ontmoeten…

    Ik ben jaloers!!!

Wat wil je kwijt?