Hoiii! :-)

Als een soort van Big Sister kan ik zien wie er allemaal op mijn website komen en hoe men hier komt. Veel mensen zijn nieuwsgierig hoe ‘Wendy van de Roodshow’, ‘Wendy Radio 2’, ‘Wendy bingoballen’ of de mooiste ‘de bingoballen van Wendy’ eruit ziet. En zoeken dan via Google. Sja, hier ben ik dan… leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Maar ik ben ook nieuwsgierig, wie kijkt er dan op mijn site? Hoop iets van je te lezen!

Groetjes, Wendy

Wendy van de Roodshow

4 thoughts on “Hoiii! :-)

  1. Hoi Wendy! Ja je hebt gelijk, ik was nieuwsgierig ja???? Jij misschien dus ook naar mij….ik ben Piet, the pain in the ass die zo nu en dan kritische mails stuurt naar radio 2 ???? Maar ik val wel mee hoor, ik luister gewoon een beetje beter naar de radio dan 90% van de andere luisteraars. Veel plezier daar en doe de groeten aan Jan Willem, leuke gast, ik ben een keer bij hem in de studio geweest toen hij nog tussen 7 en 8 zat. En uuuuh nog even over mijn nieuwsgierigheid ????

Wat wil je kwijt?