Eenmaal andermaal…

Al eerder heb ik een blog geschreven over mijn irritatie van mensen die via Marktplaats iets bij me willen kopen. Mensen tonen interesse, maken een afspraak om het artikel op te halen of te bezichtigen en vervolgens komen ze niet opdagen, komen ze langs en blijven ze enorm afdingen als er al een akkoord is of hoor je nooit meer iets van ze. Waar zijn de manieren gebleven? Kan me niet voorstellen dat mensen zo zijn opgevoed. Wat is het voor een moeite om toch even iets te laten horen, zo van, bedankt ik heb toch geen interesse. Opgaaf van reden is echt niet nodig maar keurig even afmelden is het minste dat je kan doen, even goede vrienden. Maar blijkbaar ben ik de enige die er zo over denkt.

Wen’s Sale

Via Facebook een beetje hetzelfde verhaal…
Vanaf nu bepaal ik zelf de regels. Via mijn site kan je vanaf heden spullen kopen of te koop aanbieden. In het menu is een tabje ‘Wen’s Sale’ gekomen waar vanaf heden spullen te koop staan. Mocht je interesse hebben in een artikel of zelf iets te koop willen aanbieden via mijn site? Laat het me weten, ik zet het er met liefde tussen!

Wat wil je kwijt?