Zalig Pasen…

Voor iedereen een zalig Pasen. Ik weet niet hoe het komt, misschien omdat Mauro het verhaal van Jezus op school gehoord heeft of misschien omdat ik zelf ouder word maar het Paasverhaal is dit jaar vaak voorbij gekomen. Wat is het een prachtig verhaal en dat werd ook mede versterkt door het TV-programma The Passion. Dit jaar was The Passion in Rotterdam en met een prachtig decor op de achtergrond (de Erasmusbrug) werd in een modern jasje het verhaal van Jezus aan de mens verteld. 1 1/2 uur zat ik aan de buis gekluisterd, wat was het prachtig, de muziek gaf kippenvel en extra trots ben ik dan ook op collega Jan-Willem Roodbeen die de muziek, net als vorig jaar, voor The Passion heeft uitgezocht. Een nummer is mij het meest bij gebleven ‘Wat is mijn hart’, gezongen door Judas en Jezus oftewel Charly Luske en Danny de Munk. Het klopt aan alle kanten.
Zie hier het filmpje.

Dan kan ik het niet laten om even met een oneliner van Mauro af te sluiten: “Mama, tis toch zielig voor Jezus dat hij daar zo ligt, op het kruispunt…” Zalig Pasen mensen!

One thought on “Zalig Pasen…

  1. Wow, echt mooi…

    Toch eens kijken of ik de hele aflevering nog ergens kan downloaden of terugkijken.

    Zalig Pasen!!! X

Wat wil je kwijt?