Je krijgt wat je toekomt…

Vorige week schreef ik nog dat ik een enorm leuke tas had gezien maar dat ik deze nergens kon vinden, nu staat deze zogenaamde Star Bag naast me. 🙂

Ik kon het niet uitstaan dat deze tas overal uitverkocht was, zodoende mailde ik de ontwerper van deze tas in Denemarken met de tekst dat ik deze tas heel graag wilde hebben en of ze er niet toevallig eentje hadden liggen… het geluk was geheel aan mijn zijde want een paar dagen later kreeg ik een mailtje dat deze geweldige Star Bag van Mimic-Copenhagen op me lag te wachten. 🙂 Joehoeeee!!

het oh zo gewilde object...

Vanmorgen zat er bij de post een doos, en eerlijk gezegd had ik de tas nog niet verwacht maar hij zat erin, wat beauty!!!
Ik zal voor velen van jullie onbegrijpelijke taal uitslaan maar ik heb iets met tassen… en schoenen, en kleding en een gat in mijn hand 🙂

Wat wil je kwijt?