Bruiloft…

Het leek een uitzending te worden zoals alle andere vrijdagen. Lekkere koffie bij de hand, bingoballen gepoetst en Jan-Willem en ik waren klaar voor 2 uurtjes Muziekbingo op radio 2. Leuk want Shary-An kwam optreden! De uitzending vorderde en we hadden al een hoop lol gemaakt totdat tegen het einde van de show JW moest beginnen over waarom ik niet getrouwd ben met Chris…

Oh nee dacht ik, help!!! Vluchten kon niet meer, het was al te laat en voordat ik iets kon ondernemen ging mijn liefdesleven live de ether in… Ok mensen, dat was flink ademhalen en vertellen dat Wolter Kroes de reden is dat ik niet getrouwd ben. Lief Chris wil namelijk best trouwen maar dan moet Wolter Kroes wel op onze bruiloft komen…Nou ik dacht het niet! Wolter zal vast een leuke vent zijn en zingen doet hij best aardig maar niet op mijn bruiloft! πŸ™‚

Ik hoef echt niet te trouwen, persoonlijk vind ik het niets toevoegen aan mijn leven en meer verbonden dan onze zoon kunnen we niet worden. Toch? Of zie ik het verkeerd? Gelukkig was winnaar Arjan het helemaal met mij eens net als vele luisteraars die reageerden via Twitter of de sms. Nog bedankt voor de steun!
Jan-Willem is binnenkort jarig, ik denk dat ik Wolter voor hem uitnodig in de studio om een riedeltje te komen zingen…zal hem leren! πŸ˜‰

 

Nog even over Shary-An, ze hoort inmiddels bij de Roodshow-inboedel want deze dame is reeds 3 keer bij ons te gast geweest om te zingen, en mensen wat kan ze zingen! Bekijk hieronder haar optreden vanmiddag bij ons in de uitzending waar ze haar laatste hit Read My Book zingt.

One thought on “Bruiloft…

  1. Was ook leuk om te horen hoor en ik zou idd Jan Willem terug pakken… Jouw wraak moet/zal zoet zijn πŸ˜‰

Wat wil je kwijt?