Mijn moedermonoloog…

Via het geweldige medium Twitter zag ik oproepjes voorbij komen van Marleen. Marleen schrijft voor de Libelle de moedermonologen en was opzoek naar dames die een bijzondere band hebben met hun moeder. En al zeg ik het zelf, die bijzondere band heb ik met mijn moeder!Β  Ik hoefde niet lang na te denken of ik zou reageren op haar oproep en na het sturen van mijn verhaal werd ik door haar uitgekozen om een interview te houden over mijn moeder.

Afgelopen vrijdag werd ik door Marleen gebeld en hadden we het ruim 40 minuten lang over waarom mijn moeder zo bijzonder voor mij is. Het was een leuk en open gesprek en af en toe besefte ik mij heel goed dat de band die ik heb met mijn moeder heel bijzonder is.
Ben heel benieuwd naar het eindresultaat, mocht ik de datum van plaatsing weten dan lees je het hier! πŸ™‚

One thought on “Mijn moedermonoloog…

Wat wil je kwijt?