Erik van Twitter…

De mensen die ik volg op Twitter zijn veelal mensen waar ik iets mee heb, ze boeien me door hun verhalen en daarom blijft het leuk ze te volgen. Zo is daar ook Erik… Erik was een ettertje, een jongeman die goed met computers kan omgaan en zo ook diverse bedrijven dwars kon bomen omdat ze hem dwarslagen. Totdat het lang stil bleef rondom Erik. Hij had een lange vervelende periode achter de rug met als klap op de vuurpijl kanker in zijn tong. Een gedeelte van zijn tong werd geamputeerd en hij probeerde de draad weer op te pakken en zijn leven weer op te bouwen. Helaas…het mocht niet zo zijn, de ene na de andere klap kreeg hij te verwerken en nu zit er kanker in zijn longen en zijn er veel dingen die niet ok zijn.

Morgen gaat hij een heel eind verhuizen namelijk naar het AVL in Amsterdam. Zijn verhalen pakken me, ik leef enorm met hem mee en baal ervan dat ik niets voor hem kan doen. Het klinkt raar maar doordat je je followers dagelijks spreekt voelt het soms als familie. Maar doordat hij nu in Amsterdam komt te liggen ga ik woensdag na mijn werk richting Amsterdam om hem eindelijk in het echt te ontmoeten. We hadden het liever gehad onder andere omstandigheden maar het is niet anders. Laten we hopen dat ik niet vaak hoef te komen en dat hij weer snel naar huis mag. Erik je bent een topper en ik vind het een eer woensdag bij je langs te mogen komen. xx

8 thoughts on “Erik van Twitter…

  1. Ik ga hem onmiddelijk volgen en geef hem woensdag meteen ook maar een warme knuffel van mij….

  2. Lieve Wendy,ik zit met tranen in mijn ogen nu I’m dit lees, en zeg gewoon dat het komt van alle pillen die ik krijg,want anders ben ik niet stoer.
    Kijk er naar uit om je woensdag te zien,en ik beloof je dat ALS ik weer beter ben dat we nog eens wat gaan drinken, en dat ik gewoon weer af en toe besto Bedrijven ga etterren ..alhoewel …..mischien ook niet, kan je wel zeggen dat ik in 1 1\2 jaar ook qua karakter en levens instelling ben veranderd. Pas ook goed op jezelf.. En zoals je weet ik haal uit een zonnestraaltje al kracht al zie je Mae soms ampere,maar van zoiets voelt het alsof je een zon bent op een mooi zomerdag. Dank je.

  3. Ik kn Erik al sinds vlak na die amputatie van een deel van zijn tong, en die jongen krijgt inderdaad klap op klap. Alle bewondering voor zijn doorzettingsvermogen. Morgen zie ik hem weer, hoop dat ik hem ook weer een hart onder de riem kan steken.

Wat wil je kwijt?