Wen in de krant…

Dit keer kwam de (schrijvende) pers niet voor een van mijn beroemde dj-collega’s maar voor mij! 🙂 De Gooi & Eemlander had via Twitter opgevangen dat ik 20 maart de #035Tweetup organiseer en wilde hier graag een artikel over plaatsen. En zojuist had ik dat interview. Wat leuk om hierover te vertellen! Ik geloof dat het wel gelukt is om vol enthousiasme over te brengen waarom ik deze #035Tweetup georganiseerd heb en wat ik ervan verwacht. Journalist Joëlla vroeg me het hemd van het lijf en hopelijk gaat een prachtig stukje worden. Om het hele verhaal compleet te maken kwam de fotograaf ook nog even langs om mij op de gevoelige plaat vast te leggen. Mocht het allemaal meezitten dan staat het artikel morgen in de Gooi & Eemlander… ben reuze benieuwd en hoor graag jullie reacties!

Say cheese Wen!

4 thoughts on “Wen in de krant…

  1. Oeh leuk!!! Hier zijn de krantenartikelen in PDF te downloaden, misschien kan dat bij jullie krant ook wel. Leuk om op de site te zetten…

    Grtz Sereen

Wat wil je kwijt?