Week 18, april 2019…

Maandag 29 april

De verjaardagsfeestvreugde zetten we op kantoor nog even verder.
Slingers en versiering op je bureau,  love it!

Woensdag 1 mei

We gaan al een jaar of 12 naar Terschelling maar elke keer vergissen we ons in hoe lang het rijden is naar de boot. Die gaat om 8.30 uur. We moeten een beetje opschieten…

We zijn er! Het voelt inmiddels als een soort thuiskomen, het eiland voelt zo vertrouwd en fijn. Hopelijk mogen we er nog heel lang komen!

2008 versus 2019. Zelfde jongetje, zelfde strandtent, zelfde eiland. ♥️

Natuurlijk moeten we even een rondje door West lopen.

En na een heerlijke strandwandeling en een lekkere lunch knuffel ik even met mijn zoon.
Hij blijft, wij gaan weer naar huis. (en ja ik zie ook die vlek op mijn trui… knoeien is mijn hobby 🙂 )

Wat een actieve dag en de hele dag buiten, heerlijk.

Donderdag 2 mei
Fijn om nog een dagje vrij te zijn. Ik duik het dorp in om mijn verjaardagscadeaubonnen in te leveren en om een kopje koffie met mijn zus te drinken. Geurkaarsen, oogschaduw, vaas en nieuwe sokken voor Mauro. Prima score! 😁

Vrijdag 3 mei
Vanmiddag weer een nieuwe Weekendborrel en daar kan ik me op verheugen. Al mis ik het dagelijks radio maken nog steeds ik ben blij dat ik wekelijks deze uurtjes mag doen en wie weet wat er in de toekomst nog komt. Onze gast vanmiddag is Yves Berendse.

Na de show met twee katten naar de dierenarts voor hun jaarlijkse prikjes.
Leuk vinden ze het niet, kijk maar naar de foto, geen kat te zien in het mandje. Hij zit helemaal achterin boos te zijn.

En terwijl ik zit te wachten totdat we aan de beurt zijn krijg ik dit berichtje.
Het is pas mei maar ze zijn er vroeg bij. Alleen jammer dat ik hier niets over te zeggen heb.

Zaterdag 4 mei

Tijdens de Nationale Herdenking op 4 mei herdenken wij allen – burgers en militairen – die in het Koninkrijk der Nederlanden of waar ook ter wereld zijn omgekomen of vermoord sinds het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog, in oorlogssituaties en bij vredesoperaties.

Zondag 5 mei

Bevrijdingsdag en feest in Rotterdam. De mannen winnen de bekerfinale, hier is het nog 3-0 maar het wordt uiteindelijk 4-0. Nu nog het landskampioenschap en hopelijk de finale van de `Champions League.

                                                                      ⬆︎
Dit gezien? Blijkbaar iemand die niet helemaal heeft opgelet! 😂

Wat wil je kwijt?