Week 14, april 2019…

Woensdag 3 april
Kijk de tuin er eens strak bij liggen, die heg gaat ook zo mooi worden!
Ik heb echt zin in de lente.

Donderdag 4 april

Dit lijkt me leuk, Kantoorroulette! Wie haalt vandaag de koffie?

Chris werkt vandaag in Amsterdam en stuurt me deze foto.
Precies onder de Westertoren is hij bezig in een toekomstige B&B.
Wat een gave locatie om te werken maar ook zeker om te slapen.

Vrijdag 5 april
De vrijdag is geen vrijdag zonder de Weekendborrel.
Deze week hebben we Wesly Bronkhorst te gast die 4 oktober een grote show in de AFAS gaat geven.

Woohooo ein-de-lijk naar Di-rect in het Spant in Bussum. Hier heb ik zo lang naar uit gekeken. Een half jaar geleden bestelden we de kaarten en Mauro mocht natuurlijk mee. Letterlijk twee keer struikelen want het Spant zit om de hoek. Helaas verloopt de avond een beetje anders. Net voordat de show begint voel ik me onrustig worden, een beetje vaag, verhoogde hartslag etc. en ik probeer mijn aandacht op iets anders te vestigen wat helaas niet lukt. Er spookt van alles door mijn hoofd en vooral de gedachte dat ik weg moet en me niet lekker voel. Mijn armen tintelen, mijn hoofd wordt warm en terwijl de band aan haar tweede nummer begint spoed ik mij de zaal uit. Chris en Mauro achterlatend. Eenmaal in de foyer ga ik zitten en merk ik pas hoe ik aan het trillen ben. Dit gevoel was me niet helemaal onbekend maar het was toch al 7 jaar geleden dat ik voor het laatst een paniekaanval kreeg. Dat was toen ik last had van een burn out. Deze zag ik en voelde ik zeker niet aankomen! Nadat ik Chris geappt had ben ik naar huis gelopen waar een uurtje later man en kind ook thuis kwamen. Zonder mij was het toch niet zo leuk meer. Zo balen want ik had zo’n zin in het concert…. Zie je de rode pijl links op de foto, dat is waar wij hadden moeten joelen voor de mannen omdat ze live zo waanzinnig zijn! Volgende keer hopelijk meer geluk.

Zaterdag 6 april

En alsof er niets gebeurd is zit ik de volgende ochtend alweer bij Do voor mijn nagels. De nacht ging prima en ik heb heerlijk geslapen. Dat maakt bij mij de vraag van waarom dit gebeurde alleen nog maar groter.

Lekker rommelen in huis is zeker iets dat ik graag doe. Twee keer per jaar verander ik de kussentjes en kaarsen in huis en gooi ik de boel om.
Deze vrolijkers komen trouwens bij de HEMA vandaan. 👍

Zondag 7 april

Hup, hup vroeg uit bed en in de auto. Het gaat super mooi weer worden en wij gaan ontbijten op het Zandvoortse strand.

Wat een feestje dit! ☀️

Wat wil je kwijt?