Week 11, maart 2019…

Maandag 11 maart

Het nieuws waarvan je wist dat het een dezer dagen zou komen, is eindelijk daar! John Mayer komt voor een concert naar Nederland! Yes!!!

Zoekplaatje…haha!
Avicii is een bijzonder katje, een beetje gek maar wel lief! <3

Dinsdag 12 maart
Dit gaat een spannende dag worden, vandaag horen we of Mauro naar de middelbare school van zijn keuze mag. De scholen in de buurt zijn zo gewild dat er geloot moet worden. Mocht hij uitgeloot worden dan moet ik als een speer naar school nummer twee met een nieuw aanmeldingsformulier. Gelukkig ligt die ook al klaar.

Wij vinden het spannend maar Mauro totaal niet, die weet zeker dat hij ingeloot wordt voor Kunst & Media en hij heeft gelijk! Even na 11 uur krijgen we de verlossende e-mail, hij is ingeloot!
Maup is meer bezig met het concert van Twenty One Pilots waar hij heen gaat. Kijk hem eens genieten met die rode wangen! 😍

Woensdag 13 maart
Deze week mag ik lekker veel invallen en radio maken, 10 uur om precies te zijn. Heerlijk om weer even terug te zijn.

Donderdag 14 maart

Met een gezellig etentje sluiten we de Gouden RadioRing periode voor 2018 af.

Vrijdag 15 maart

Daar zijn we weer! πŸ˜‰

Zaterdag 16 maart

Wie mooi wil zijn moet vroeg opstaan… het is 8.15 uur en ik heb een date bij Do. Vandaag gaan we voor ‘I’m On A Sushi Roll’.
Niet groen, niet blauw maar precies goed! πŸ’…πŸΌ

Op Facebook wordt ik getagd in deze foto. Ik ben hier denk ik begin 20 en deed naast mijn eigen werk bij RTL ook gastvrouwenwerk. Zoals hier bij het programma Rolf’s Discotrain. Wat een feest was dat altijd!
Leuk om deze foto te zien.

Zondag 17 maart

Wie zegt dat je kan uitslapen in het weekend? Wederom vroeg op, dit keer voor Max want het Formule 1 seizoen is weer begonnen en dat kijken we graag!

Al eist dat rond het middaguur zijn tol. Hahaha!

De zondag sluit ik af met Frank in de Radio 2 studio met de Albumshow.
Kijk die wallen dan! πŸ˜‚

Wat wil je kwijt?