Week 7, februari 2019…

Maandag 11 februari 2018
Het einde van WidM is in zicht en ik weet nog steeds niet wie de mol is…spreiden blijft een goed idee, toch?

Dinsdag 12 februari
Het restaurant van AVROTROS is top! Ze maken de heerlijkste dingen en er is voor ieder wat wils, echter van deze tekst “30% recycled mushrooms obtained from waste flows” krijg ik niet echt trek…

Met kerst kreeg ik een bon voor een schoonheidsbehandeling en nu is het tijd om deze in te lossen. Heerlijk relaxen en mooi gemaakt worden.
(nog mooier bedoel ik! 😇 )

Woensdag 13 februari

Trots op deze topper! Zijn spreekbeurt over energie leverde hem een 9+ op en een lunch met zijn moeder…Hij vindt het heerlijk om zich in een onderwerp vast te bijten en om het voor te bereiden. Ook met praten voor een groep heeft hij geen moeite. Daar moest ik vroeger toch echt niet aan denken.

Donderdag 14 februari

Donderdag 14 februari 2019, Rik en ik zitten gewoon buiten in de zon met een koffietje, het moet niet gekker worden. Hallo lente! ☀️☕️

Het is Valentijnsdag en ondanks dat het een commerciële toestand is maak ik het thuis een beetje gezellig. ♥️🎈

Katten, dozen en onnozel kijken. Dé perfecte combinatie. 🤣
Weet iemand waarom ze zo gek zijn op dozen?

Vrijdag 15 februari

Tijdens het printen op kantoor kan je je kennis verrijken met tegeltjeswijsheden… Maar of dit nou een verrijking is..
Ik vraag het me af! 🤔
Of ga je nu meteen Google-en op het woord yoni?

De man op rechts, Jan Paparazzi, ken ik al een jaar of 20 van toen we allebei nog bij Veronica werkte. Nooit gedacht dat ik ooit nog een programma met hem zou maken maar vanmiddag is het dan zover, de Weekendborrel met Jan & Lucas. Wat een giller!

Het is bijna weekend en dat vieren we in de Weekendborrel, te beluisteren op vrijdagen tussen 16 – 18 uur op SterrenNL & NPO Radio 5.
Waar zijn die handjes?! 🎉

Zaterdag 16 februari

Een vast zaterdagochtend ritueel, koffie drinken bij mijn ouders met soms een potje pesten maar daar is niets aan aangezien ze allemaal vals spelen!

Lunchen met de boys, waar is Maup nou?!

Met vrienden eten bij de Griek is leuk maar nog leuker is het als er live muziek is. Borden gooien, ouzo drinken en tzatziki eten! 🇬🇷

Zondag 18 februari
Het is zondag en het is mooi weer. De gemiddelde Nederlander loopt nu op het strand of werkt in de tuin… het laatste dus.

Ooooh dit is zo fijn, hij zit weer vol, de lente is officieel begonnen. 🛁👙

 

Wat wil je kwijt?