Week 6, februari 2019…

Maandag 4 februari
Hoog bezoek in huize Hendrikse-Nieuwenhuizen. Matijn en Bram zijn op visite en hoe zeldzaam is dit, Matijn heeft zijn vlogcamera niet mee.
Zo heb je hem nog nooit gezien!
Dat moet natuurlijk meteen vastgelegd worden! 📸

Dinsdag 5 februari

Wat zou het leven toch lastig zijn zonder koffie. Ik geniet er echt van!
Kon ik me vroeger echt niet voorstellen. Zou het qua alcohol ook nog goed komen met me? 🤔 Het begin is er… ik kan echt genieten van Mooie Nel! Jaja!

Liefde is, samen soep maken…al moet Mauro er een beetje van huilen. ♥️

Woensdag 6 februari

Van de tijger gaan we zo door naar de slangenprints. Je moet de trends toch een beetje blijven volgen hè? Dus kocht ik deze ssssssslangenbroek.

Donderdag 7 februari
Als collega Frank van ’t Hof jarig is dan weet heel Hilversum dat want bij elk mediabedrijf laat hij een doos gebakjes bezorgen. Dan maakt het niet uit of je bij Radio 10, Slam of NPO Radio 5 bent, de gebakjes komen overal.
Dank Frank, je smaakt lekker en van harte! 🎉

Kijk eens wie we daar hebben!
Brb, even knuffelen met mijn hondenvriendje Guus.

Avicii denkt dat hij de hoofdrol heeft in The Lion King, gek beest.


Een hele fijne tattoo van mijn sterrenbeeld is iets waar ik serieus over nadenk. Al is mijn vinger geen optie om het op te laten zetten.

#Weekendborrel

Vandaag mijn eerste, echte Weekendborrel op SterrenNL en ook te beluisteren op NPO Radio 5 vanaf 16 uur. Gezellige radio!

Zaterdag 9 februari

Mauro weet hoe hij zijn moeder blij kan maken, koffie op bed! ♥️ ☕️
Dat wil toch iedereen?

🤣🤣 Ik hoor je denken, wéér schoenen… daar kan je nooit genoeg van hebben. Deze passen trouwens leuk bij mijn nieuwe broek. 😇

Zondag 10 februari
Na Skylanders, judo, YouTube en animatie gaat zijn laatste spreekbeurt op de basisschool over elektriciteit. Aan de werkhouding zal het in ieder geval niet liggen! 😊Succes liefje, op naar het VWO! ❤️

Het is misschien een beetje luguber maar toen ik Lauda zo lief zag liggen, zo mooi en vredig moest ik er meteen een foto van maken.
Hij wordt bijna 17 en wordt steeds magerder. Helaas heeft ook hij niet het eeuwige leven en iets in mij zegt dat het niet heel lang meer gaat duren voordat hij ons gaat verlaten.

Mauro eet bij zijn vriendinnetje, mooie reden voor ons om sushi te halen!
お食事をお楽しみ下さい!

Wat wil je kwijt?