Week 3, januari 2019

Dinsdag 15 januari

Na de griep weer lekker op kantoor en de dag beginnen met koffie en een bijpraatsessie. Ik vind dat ze dat goed doen bij AVROTROS. Regelmatig even bijkletsen met zijn allen, top!

Op de socials gaat weer iets nieuws de ronde, de 10 Years Challenge.
Een foto van 10 jaar geleden en eentje van nu. Iets meer rimpels en op de een of andere manier donkere wenkbrauwen, die ik serieus niet verf!

Woensdag 16 januari

🐦🐧🦅🦆🦉🕊

Donderdag 17 januari

De dag kon niet duffer beginnen geloof ik, doe mij maar een sloot koffie! ☕️

Het zal wel weer aan mijn dirty mind liggen… 😇😉

Leuk nieuws vandaag want na de productie van de Gouden RadioRing ga ik aan de slag voor SterrenNL op NPO Radio 5 en ga ik de productie doen voor de Weekenborrel. Ben echt heel blij om weer een radioprogramma te mogen maken want dat miste ik enorm!

Zaterdag 19 januari

Voor Mauro is de middelbare school een kwestie van nog een paar maanden. Gelukkig kunnen we nog een paar open dagen bezoeken voordat de definitieve keuze gemaakt gaat worden. Vorig jaar hebben we ook al een paar scholen bezocht en dat scheelt nu enorm om een goede keuze te maken.

🤣

Zondag 20 januari

Wil je even lachen? Begin maart heb ik meteen een carnavals locatie-uitzending in Eindhoven waar je verkleed naartoe moet.
Ik dacht hieraan ⬆︎, doen?

#ditmoeteenzondagzijn

Ik voelde me in ene heel oud toen ik dit zag…👵🏼

Voetbal kijken tijdens het eten op het ‘enorme’ scherm, lekker cosy.

Wat wil je kwijt?