Week 21, mei 2018…

Maandag 21 mei

Als dit geen lekkere 2e Pinksterdag is dan weet ik het ook niet meer!

HAEVN aan de Deurbel en ze spelen 2 tracks, hun nieuwe single en een nummer van het nieuwe album ‘Eyes Closed’. Lucky us!


Back in the Water…


en City Lights.


en natuurlijk wil deze fangirl met ze op de foto! πŸ™ŒπŸΌ

Dinsdag 22 mei

Elke avond is het een feestje aan de Deurbel! Net belden Lakshmi en JW Roy aan. Ze hebben een duet gemaakt, heel gaaf en natuurlijk komen ze die live voor ons doen.


Zeg nou zelf, dit nummer zou toch prachtig passen onder een spannende serie?

Woensdag 23 mei

Ik ben echt net 2 tellen uit bed als ik een appje krijg dat ik meteen naar het RTL Ontbijtnieuws moet kijken… ik zie meteen waarom….

Kijk dan! Jan de Hoop heeft gewoon de Roodshowmok op zijn desk staan, echt super leuk en het matcht ook zo lekker bij zijn trui. πŸ™‚

Het hele huis op z’n kop omdat ik kleine Avicii niet kan vinden… en omdat hij zo klein is kan hij overal tussendoor en dus OVERAL zijn…Maar na goed zoeken heb ik hem gelukkig gevonden, in het poezenhuisje.
Daar moet ik voortaan maar eerst kijken. Het is tenslotte een poezenhuisje…


Nog steeds geen 20 en dan al zo goed kunnen zingen en optreden.
Deze jongeman gaat een hele grote worden. Vinchenzo belde aan om zijn nieuwe single ‘Headphone’ live voor ons te komen spelen.
Super band ook trouwens en ik kan het niet genoeg zeggen: Nederland heeft zoveel muzikaal talent! Daar moeten we trots op zijn.

Donderdag 24 mei

“Hallo Blackbird hier, mogen we binnenkomen om te zingen?” Tuurlijk! πŸ™‚

‘The One’ live!

Vrijdag 25 mei

Lekker screenshot dit… hahaha!
Mauro zit op school, ik ben vrij en heb enorme zin in iets lekkers en kom thuis met een poke bowl. Hmmm! Ze zeggen dat het gezond is, dus dat geloof ik meteen.Β  πŸ˜‚

Zaterdag 26 mei

Met dit prachtige weer op stap in eigen land. Muiden is dichtbij en lunchen aan de sluis is erg leuk en er valt genoeg te zien. Mocht je in de buurt zijn het is een aanrader, je kan er prachtig fietsen en het Muiderslot een bezoekje brengen.


#dezekittenisgek!

Zondag 27 mei

Neef Lennard zit sinds kort op honkbal en deed vandaag mee aan een toernooi. Meneer maakt meteen een honkslag bij zijn debuut! ❀ #trots

En de groetjes van Avicii! #dezekittenisgek #deel2 😻

Wat wil je kwijt?