Week 44, november 2017…

Maandag 30 oktober

Er ligt een griepje op de loer. Het ene moment heb ik het warm, dan weer koud, dan weer misselijk dan weer niet… even opwarmen voor de open haard en lekker veel thee drinken.

Aan de Deurbel staat Her Majesty. Een fijne gelegenheidsband met o.a. Bertolf en ze gaan de theaters weer in dit keer met de ‘Marrakesh Express’ een Crosby, Stills, Nash & Young show.


En dat klonk zo… Super gaaf!

Dinsdag 31 oktober
ET koffie en dat met Halloween?! 😀

We krijgen heel veel aanmeldingen voor onze Deurbel.
En dat vind ik super en nog leuker vind ik het om alles te beluisteren want heel soms zit er een pareltje tussen waarvan je vindt dat iedereen dat moet horen. Dit is er zo een, de Nederlandse Lilith Merlot!


Ze zingt over Jerry, haar piano. Lekker jazzy en een aanwinst voor de Nederlandse muziekindustrie.

Woensdag 1 november

Het is bijna een jaar geleden dat hij bij ons aan de Deurbel stond, toen alleen met zijn pianist nu met de hele band. Soulzanger Myles Sanko!


Ze spelen ‘Forget Me Not’ zijn nieuwe single. Sympathieke vent die Myles en mocht je tijd hebben dan zou je eens een show van hem moeten bezoeken. Hij blaast je omver!

Donderdag 2 november

Ik heb mijn ogen nog maar amper open en mag meteen aan het werk.
Chris denkt zijn sleutelbeen gebroken te hebben en inderdaad het ziet er niet goed uit. Meteen maar even de huisarts gebeld voor een doorverwijzing naar het ziekenhuis. Het is gelukkig niet gebroken maar zijn AC-gewricht is uit de kom. Hij mag voorlopig zijn arm niet gebruiken en heeft een sling om.


Collega One’sy houdt van bakken en had wat lekkers voor me meegenomen dat ik thuis nog even in de oven moest doen. Zo gezegd, zo gedaan…
Met een kopje koffie in de linkerhand en een stukje muffin in de rechter… hmmm, heerlijk! Dank One’sy!

Wat moet ik hier over zeggen… Vrij weinig, behalve dat ik rete-trots ben dat ook Bløf de weg naar onze Deurbel heeft gevonden!

Samen met Geike Arnaert spelen ze ‘Zoutelande’ live bij ons in de studio. En de prachtige klassieker ‘Mooie Dag’ als toetje. Wat een feest!
🔥🔥🔥

Vrijdag 3 november
Jij hebt iets dat wij heel graag willen … de melk op je koffie!
Ze hypnotiseren me! 🐱

Ik zit wat te surfen op internet, het is tenslotte mijn vrije dag en mijn oog valt op een bericht van RTL Nieuws. Tot wanneer mag ik werken, tot 2047!!!
Ik mag gewoon nog 30 jaar vol aan de bak en tegen die tijd misschien wel met mijn rollator de studio in… OMG!

Ik mocht een beetje spelen met de nieuwe iPhone X en wat is dat lachen zeg! Vooral die Animoji waar ik mijzelf mee in een unicorn kan veranderen. 🦄 😂

Zaterdag 4 november
Koffie bij mijn ouders en een rondje met de hond over de hei, heerlijk even dat hoofd leeg maken en wat bewegen. Moet eerlijk bekennen dat sinds ik weer een Apple Watch heb ik echt meer beweeg, is het toch ergens goed voor. ⌚️


Zaterdag is standaard: Fresh Flower Saturday. Deze zijn van Bloomon.
Mooie bos, niet goedkoop maar ze staan wel 2 weken!

Wat wil je kwijt?