Week 23, juni 2017…

Maandag 5 juni 
Op een mooie Pinksterdag… Lees ik het echt goed? Kensington geeft vanmiddag een verrassingsoptreden op het dak van Tivoli! Dat moet ik meemaken! Gelukkig hoef ik pas rond 21 uur richting de studio en Kensington live zien is of uitverkocht of ze spelen op avonden dat ik moet werken dus hup…in de auto naar Utrecht!

Natuurlijk was ik er niet alleen… het was al flink druk maar omdat het nog wel even zou duren voordat de mannen zouden beginnen zaten we gezellig op de grond. Deze foto moest ik maken en op Facebook plaatsen… de tekst die eronder staat: ‘Ik zie je net niet!’! 🙂


Zelf heb ik niet heel veel bewegende beelden van het optreden maar Mauro maakte er een vlogje van.

Dit ga ik niet snel meer vergeten, zo gaaf!

Tijdens de uitzending krijg ik deze foto van Johnny. Hij wordt groot! Nog een paar weekjes dan mag hij mee naar zijn nieuwe huis. <3

Dinsdag 6 juniOnze Deurbelgasten zijn nog maar net terug van Pinkpop en staan nu alweer bij ons voor de deur…

‘My Baby’ in the house en daar ben ik super trots op!


Ze spelen bij ons ‘Moon Shower’ live. Wat ze niet op Pinkpop deden maar dus wel bij ons. 7 minuten puur genieten en meezweven op de muziek..

Woensdag 7 juni 
Goedemorgen poes…

Ruud doet tijdens zijn show de bureaustoel rally. Door de lange Radio 2 gang van 60 meter rennen met een collega op de stoel. Alle dj’s moeten het tegen elkaar opnemen. Vandaag was JW aan de beurt… tot nu toe is hij de snelste met 00:12:67! Wow, supersnel dus!

Thuis zit deze enorme grote gozer op me te wachten, hij wil me wat laten horen. Een deuntje van Harry Potter die hij nu op zijn gitaar kan spelen.
Goed gedaan lief! Meneer wordt bijna 10, waar blijft de tijd…

Aan de deurbel nog een Pinkpopper, het is singer-songwriter Chris Ayer uit Amerika!


Voordat hij op het vliegtuig terug naar huis stapt speelt hij eerst nog bij ons zijn nieuwste single ‘Stay Another Night’ live & akoestisch.

en ik kreeg een kadootje van Chris, altijd gaaf! Thanks Chris! x

Donderdag 8 juni 
De donderdagavonden in de Roodshow Late Night = Popquizzen en live muziek. Dit is Camiel van Son Mieux. Zij komen live hun single ‘Easy’ spelen.


Als je het mij vraagt: HET lenteliedje van 2017.

Zaterdag 10 juni 
Koffiedrinken bij mijn ouders en meteen even hiermee spelen. Dit is een prima bloeddruk, niets meer aan doen!

Ik volg Sanne Hans a.k.a. Miss Montreal al een tijdje op Instagram en ik zie regelmatig bij haar bietenwraps voorbij komen. Dus die heb ik maar eens gekocht. Wow, die zijn lekker! Beetje humus erop smeren, wat sla of spinazie, plakje kipfilet, paprika, komkommer of tomaat of voor de verandering wat mozzarella of geitenkaas… variatie genoeg. Thanks voor de tip Sanne.

Aaaaah en weer een nieuwe foto van Johnny Miauwer. Nog 3 weken!

Wat een lekker weer, ik lig in het gras en droom, doe wat korte slaapjes en geniet van alles dat in bloei staat.

Deze foto maak ik van mijzelf maar met zoveel licht dat ik geen enkel idee heb of het een leuke foto is geworden. Deze is best goed gelukt!
Alleen die rimpels… dat krijg je van een avondshow en te weinig slaap.

Ook Lauda geniet van het mooie weer.

Peultjes uit eigen tuin, heerlijk zoet!

Zondag 11 juni De laatste dag van het weekend, ik geniet van de mooie Bloomon bos. Ondertussen ben ik aan het schoonmaken, wassen, opruimen, stofzuigen en alles weer in gereedheid aan het maken voordat school en de werkweek weer gaan beginnen. Maar ook tijd voor de laatste van ‘House of Cards’. 🙂

En natuurlijk sluiten we in stijl af… 🙂

 

 

Wat wil je kwijt?