Week 13, april 2017…

Dinsdag 28 maart
Mijn collega’s worden steeds vreemder. 🙂

Ja hoor, ze zijn er weer en ja hoor wij doen weer braaf mee! *zucht*

Veel mensen weten niet dat er in diverse landen in Afrika en in Jemen acute hongersnood is. Daarom gaan we morgen de handen in een slaan voor Giro 555.

Hier baal ik van. Long lasting lekkende lipstick… Helaas niet de eerste keer dat ik een lipstick van Maybelline zo uit mijn broekzak haal.

Krijg dit er nog maar eens uit in de was.

En van je bovenbeen. Of ik koop deze lipstick niet meer of Maybelline kijkt serieus naar deze klacht. Ben benieuwd!

Woensdag 29 maart
Drie weken vliegen voorbij en voordat ik het in de gaten heb zit ik weer bij Do en kies ik iets lente-achtigs uit voor op mijn nagels.

De laatste puntjes op de spreekwoordelijke i aan het zetten in Beeld & Geluid voordat we voor Giro 555 aan de slag gaan.

Altijd leuk om Matijn weer even te zien. Wie is die gek op de achtergrond? 😉

Eigenlijk zou ze vanavond aanbellen aan onze Deurbel maar Do vond het totaal geen probleem om mee te verhuizen naar Beeld & Geluid.


Ze zong 2 nummers live waaronder het prachtige ‘Heaven’…

Iemand is heel geconcentreerd aan het werk…

De voorlopige einduitslag van deze dag, wow wow wow!

Ik kan hier maar twee dingen voor bedenken, of ik ben uit m’n naad gescheurd of ik heb me uit de naad gewerkt… #kiesjijmaar. 🙂

Donderdag 30 maartThuiskomen en dan Mauro’s nieuwste uitvinding vinden.
Geweldig! Die komt er wel.

Live muziek in de show met Oliver Alexander! Lekker swingen, woohoo!

Vrijdag 31 maart
Winterbanden eraf, nieuwe banden erop dus even een leenauto inclusief open dakkie. Lekker met dat zonnetje!


????????

Nooit gedacht dat deze dag zo verdrietig zou aflopen. Mika was al bijna een dag weg, en dat doet hij nooit, zelfs na de show was hij nog niet thuis en dat gaf mij een beetje buikpijn. Eind van de middag werd ik gebeld met de vraag of ik een grijze kat heb, ja antwoordde ik, tenminste ik hoop dat ik die nog heb.
Lang verhaal kort… lieve Mika lag al bijna een dag op nog geen 100 meter van ons huis en is waarschijnlijk aangereden. Hij verstopte zich onder een auto en kon alleen nog zijn voorpoten gebruiken om zich te verplaatsen.
En elke keer als hij dat deed schreeuwde hij het uit van de pijn. De dierenambulance kwam, stopte hem in zijn reismandje en ik kon met de kat naar mijn eigen dierenarts gaan. Daar bleek mijn grootste nachtmerrie werkelijkheid te worden. Een dwarslaesie, gebroken ruggenwervel en daardoor verlamming aan zijn pootjes. Tranen met tuiten want onze lieverd moesten we laten inslapen… Rust zacht lieve Mika, je was een lieverd en we gaan je enorm missen! <3

Zaterdag 1 april
Een zwarte dag voor ons en al helemaal niet in de mood voor grapjes..

Zondag 2 april
Hier heb ik maanden naar uitgekeken, HAEVN in een uitverkocht Carré.

Te laat komen is geen optie deze avond dus eerst nog even een koffietje.

Wat een prachtige avond! Strijkers, mooie visuals, prachtige muziek, mooie zang en…Carré. Wat een magische plek is dat!

Deze maand geven ze nog 3 optredens waarvan er alleen nog kaarten zijn voor de show in Nijmegen. Ik heb een tip voor je… GA ZE ZIEN!!! <3

Deze foto is gemaakt door fotografe Kim Balster en heb ik eerlijk gepikt van de HAEVN Facebookpagina om te laten zien hoe gaaf hun view was vanaf het podium. Toppers zijn het. Had ik al gezegd dat je ze moet gaan zien live?
Nee? DOEN! 🙂

 


Wat wil je kwijt?