Week 6, februari 2017…

Maandag 6 februari 
Iemand is heel blij met zijn nieuwe fietsverlichting.
Het ziet er niet alleen gezellig uit, het is nog veilig ook!

De afdeling, we-hebben-het-koud-en-zijn-lui punt NL.

Ding, dong! “Hi i’m Jo Harman and I wanna sing in the Roodshow!”


Ze deed ‘When We Are Young’ live.

Dinsdag 7 februari 
Waarschijnlijk zegt de naam ‘Johnnyswim’ je niet veel. Het is een Amerikaanse band met Amanda (dochter van Donna Summer) als zangeres en haar man Abner op gitaar. Ze waren in de buurt en belden spontaan bij ons aan.


Ze speelden ‘Let It Matter’ live.
Wat een heerlijke stem!

Wat een super lieve en spontane mensen! Alsof ik ze al jaren kende.

Woensdag 8 februari  
Nog efkes en dan mogen we weer! Carnaval is niet compleet zonder een NPO Sterren NL Radio embleem.

Durf het eigenlijk niet te posten, ik heb gewoon wéér nieuwe schoenen. Serieus, ik schaam me echt een beetje… een klein beetje hoor.
Maar wat zijn ze leuk hè? 🙂


Aan de deur stonden de jongens van Backgammon. Noem het een beetje Beatles met een vleugje Pink Floyd. Maar deze twintigers maken fijne muziek met een oud randje.

Donderdag 9 februari 
Jij ook hoi Mauro!

#Sleepingcat

Vrijdag 10 februari 
Voor de 2e keer binnen een week ging ik het weer proberen, kaarten scoren voor het extra concert van John Mayer. En ook nu weer zonder succes!

Niet gevraagd maar toch gekregen, SNEEUW!!! ❄️

Zaterdag 11 februari 
Buiten ligt een klein laagje sneeuw, het ideale moment om boodschappen te doen. Het was enorm stil in de supermarkt, heerlijk!

Deze week hadden ze poesjes in de aanbieding. Leuke zwart/witte maar erg stoute poesjes. Heb er gelijk eentje gekocht. 🙂


Daarna door de sneeuw naar mijn ouders voor koffie, buiten was het een en al gezelligheid en leek het wel kerst!

“Moeten we nou alweer op de foto, hou daar toch eens me op mens!”

Marinus van A Balladeer vroeg op zijn Facebookpagina (https://www.facebook.com/aballadeer/?fref=ts) wie er met zijn nieuwe album op de foto wilde gaan… Geen probleem toch, dat doe ik wel even.

De avond werd een feest! Sneeuw kwam in grote getale en met dikke vlokken uit de lucht vallen. Dan moet je maar 1 ding doen en dat is de slee pakken en naar buiten gaan, dus dat deden wij!

We gingen van heuveltjes af, maakten sneeuwengelen, keken bij de rotonde hoe auto’s de weg af gleden, gooiden sneeuwballen en waren na 2 uur kapot! Maar wat hadden we een lol. Sneeuw is zo fijn.

Zondag 12 februari
Zondagochtend 7.07 uur. Er ligt nog meer sneeuw! Wooohooo!
Helaas moet ik werken en kan ik eerst mijn auto uitgraven.

De tuin van NPO Radio 2 lag er sprookjesachtig bij.

Al een tijdje ben ik aan het zoeken naar een soortgelijke bloesemtak/boom voor in huis. Maar voor minder dan 250 Euro vind je ze niet en dan is het nog niet helemaal naar wens. Dan maar zelf maken… slik.

En na flink wat research bestelde ik online 2 enorme takken en ging ik langs de Intratuin voor kunstbloesems…to be continued!

Wat wil je kwijt?