Week 43, oktober 2016…

Maandag 24 oktober
img_7668
Hoe fijn is dit dan? Op een koude, regenachtige maandag nog even terug in bed kruipen met een heerlijke koffie… 🙂

img_7671De rest van de dag is het weer hard werken en een leuke gast aan onze Deurbel. Vanavond staat Erwin Nyhoff er en natuurlijk komt hij ook zingen!


Dat klonk lekker!

`Dinsdag 25 oktober 
img_7680Dinsdagavond wederom een muzikale gast aan de Deurbel, wat mij betreft mag dat elke avond zo zijn.  Maar vanavond is het PYN… op meerdere fronten een mix van Madonna, Kim Wilde, jaren 80, gewoon fijn dus!


‘Your Eyes’ live!

Woensdag 26 oktober  
img_7681
Het ziet er uit als iets groens en snotterigs maar eigenlijk is het gewoon een bord pap… Sonja zegt pap, dan eet ik pap… 🙂

img_7684Tijd voor de kapper en ondertussen knuffen met huishond Joop! <3

img_7690Vanavond geen muziek aan de Deurbel maar we gaan er wel over praten met Erik van Bruggen, eindredacteur van het boek ‘U2 Onder een Bloedrode Hemel’.

Donderdag 27 oktober 
img_7697Ondanks dat het er wel zat aan te komen was het toch plotseling.
Helaas moesten wij vandaag onze lieve Senna laten inslapen op een leeftijd van bijna 16 jaar. Veel kleine klachten die samen een enorm probleem waren voor deze lieverd. Hem laten helpen was mogelijk maar zijn weerstand was zo zwak dat hij zichzelf niet meer zou kunnen oplappen. Met een knoop in mijn maag samen met Chris deze beslissing genomen en op het moment van het prikje was hij meteen weg, geen verzet niets… dit was een goede beslissing geweest maar wat een verdriet en gemis. We hebben Senna mee naar huis genomen zodat de andere 3 katten ook afscheid van hem konden nemen op hun eigen manier.
Mijn eerste poezenkind is niet meer en ik ben er kapot van…

img_7698Helaas ging het werk die avond gewoon door maar kon ik me lastig concentreren vanwege de hoofdpijn. Gelukkig was daar afleiding in de vorm van fijne muziek van ‘Darlyn’.


Ze zongen hun hit ‘Stepping Stone’ live!

Vrijdag 28 oktober
img_7704Nog maar aan 1 dingen kunnen denken, lieve Senna… 🙁

Zaterdag 29 oktober 
fullsizerender-12Ook Maup is erg verdrietig en komt veel met zijn moeder knuffelen. Ikke blij! 🙂

img_7718’s Avonds gingen we op visite. Aten we pizza en dronk ik cola-light met een rietje. #livingontheedge

Zondag 30 oktober 
img_7725Wat doe je op een mooie herfstachtige zondag?
Juist! Net als heel Nederland naar het bos

img_7727Mooi toch?!

img_7728Kon wel blijven schieten. Overal waar ik keek was het zo mooi.
De verschillende kleuren, de diversiteit aan paddestoelen, kastanjes, eikels, dennenappels, besjes aan de bomen en dan die heerlijke lucht. <3

img_7729En na zo’n fijne wandeling is een bord verse soep gemaakt door moeders het lekkerste dat er is. Dit moet een zondag zijn! 🙂

Wat wil je kwijt?