Week 33, augustus 2016…

Dinsdag 16 augustusIMG_6312Dit is echt een portretje hoor, meneertje Pucci.
Maar zo lief! <3

IMG_6317Maar ook deze kan er wat van… Mika kwam ik tegen bij het winkelcentrum vlakbij huis. Hij stond daar bij de viskar te bedelen. “Hij zit hier elke week hoor!” aldus de visvrouw. Lekker dan, heb ik weer.

IMG_6320Ik bespaarde hem een flinke wandeling naar huis en nam hem mee in de auto. Doe je wel even je gordel om, Mika?

Woensdag 17 augustusIMG_6332 2Aan de Deurbel: Ed Struijlaart! Woohoo!!

IMG_6338 2Hij kwam zingen, gelukkig want dat kan de man goed en zijn single ‘Gold’ is super.


Kijk hier het optreden terug.

Donderdag 18 augustus 
IMG_6344Is dit humor anno 2016? Geruststellend.. Ik vind er wel wat van maar weet niet of ik daar wel zo open over moet ploggen. In ieder geval was dit mailtje wel komisch maar wacht ik nog steeds op antwoord over de afhandeling.

IMG_6345Mauro leert bij opa & oma hoe je de kantjes eraf moet lopen, euh… knippen.

IMG_6346Maar eigenlijk vond hij het stoerder om als een soort hippe schapenscheerder met kniestukken door de tuin te dansen. 🙂

IMG_6352“In groep 6 moet je echt een agenda mama en daar doe ik dan allemaal foto’s is van DanTDM, Skylander Dad en natuurlijk Rattata!” Tuurlijk lief, wat jij wilt. Zijn het lekkere gerechten? “Mam! Dat zijn geen gerechten maar mensen en een Pokémon, dat weet je toch wel?” Ja tuurlijk! (ahum)

IMG_6554Onderweg naar huis, na de uitzending, moest ik uitwijken voor dit kleine egeltje. Op de stoep stopte hij, keek naar de auto en rende de bosjes in. Het leek wel of hij mij bedankte. Werd er een beetje emotioneel van.

Zaterdag 20 augustus 
IMG_6420Het is nog heel vroeg in de ochtend als ik Mauro bij opa & oma breng. Hij gaat een weekje mee naar Terschelling. Ook neef en nicht gaan mee en de kids zijn er klaar voor. Nu nog hopen dat opa & oma dat ook zijn.
Veel plezier! Tot volgende week! 🙂

IMG_6421Als ik dan toch zo vroeg wakker ben kan ik beter meteen boodschappen doen. Vanaf maandag is Sonja weer in mijn leven.. Chocomel light en eierkoeken, joepie!

FullSizeRender-2Toch leuk te zien dat de boeketten bij de supermarkt ook steeds vlotter worden. Dit doet me echt wel een beetje aan #Bloomon denken. Leuk!

IMG_6425Mijn oudste ‘poezenkind’ wordt in januari 16 jaar en de kwaaltjes beginnen langzaam aan te komen. Doffe vacht, gewichtsverlies, chronische verkoudheid maar hij blijft mooi, stout en lief!

IMG_6434Legaal vreemdgaan, ik doe en mag dat. Dit keer met Hans. 🙂

IMG_6441Wekkertje op standje ‘je bent niet goed’ en hup naar bed!

Zondag 21 augustus 
IMG_6442Rise & Shine! Gelukkig niets te zien van een avondshow en weinig slaap. Waar is Leco toch als je hem nodig hebt?!

IMG_6444Op naar Terschelling voor een gezellig dagje. De tafel was gedekt en ik kon meteen aanschuiven bij het ontbijt.

IMG_6450-1En daarna… GENIETEN!!! I <3 Terschelling!

IMG_6452De herfst is net aangespoeld…

IMG_6455Het Top 2000 promotieteam komt naar je toe deze zomer!

IMG_6456Die luchten…

IMG_6459ik heb er een zwak voor.

IMG_6489Dag Terschelling…

FullSizeRender-3Dag mam, bedankt voor een heerlijke dag! <3

Wat wil je kwijt?