Week 24, juni 2016…

Maandag 13 juni
IMG_5125Nog steeds ben ik in huis bezig met schilderen, opknappen en leuker/gezelliger maken. Dit krijtbord is een nieuwe aanwinst. Super leuk en makkelijk om vergeten dingetjes op te schrijven.

IMG_5126Maandagavond, het is 22 uur, de eerste Roodshow Late Night van deze week is AAN!

Dinsdag 14 juni
IMG_5127
Ondanks dat Albert Heijn een 7 dagen mooi-garantie geeft waren de pioenen van vorige week binnen 4 dagen helemaal op. Na een berichtje aan de kruidenier mocht ik nieuwe komen uitzoeken. Heel netjes en ze staan prachtig!

Donderdag 16 juniIMG_5142Mijn moeder was denk ik aan het opruimen want ik kreeg deze foto in de app. OMG! Wat dacht ik wel niet toen ik 16 was! Dat haar! Die brommer, die blouse!!! Gelukkig is het allemaal goed gekomen, nou ja?!

IMG_5149Tijdens de Popquiz hadden we live muziek. De mannen van Honne kwamen 2 nummers spelen.


Waaronder hun single ‘Someone That Loves You’.

IMG_5155En greep ik de kans om met Andy & James op de foto te gaan want let op mijn woorden, dit gaan hele grote jongens worden in muziekland!

Vrijdag 17 juni
IMG_5160
Uitslapen zat er op mijn vrije vrijdag niet bij. Ik vierde moederdag met mijn moeder. Ik had haar een voeten-verwen-ochtend gegeven en mijzelf natuurlijk ook 😛

Zaterdag 18 juni
IMG_5166Wederom niet uitslapen, Mauro had zijn eerste gitaaroptreden met de muziekschool en dat werd gehouden in de voormalig Concordia-studio.
En daar ben ik vaak geweest! Was het niet om naar Countdown te gaan dan was het wel om bij Ruud de Wild langs te gaan in de radiostudio.
Mooie herinneringen daar.

IMG_5170Maup was een beetje gespannen, maar dat was helemaal niet nodig, hij speelde super goed.

IMG_5173Pucci had de hele dag maar 1 houding, dat is deze… gestrekt op de bank en slapen. Hij zal het nodig hebben. 🙂

Zondag 19 juni
IMG_5174Vaderdag! Ook voor mijn vader. <3

IMG_5181Dus redelijk op tijd naar huize Hendrikse, voor kadootjes, koffie en een taartje. 🙂

IMG_5180En om te genieten van de prachtige bloemen in pa zijn tuin. Zie hier, de hibiscus. 🙂

IMG_5182De jongetjes deden hun eigen ding, achter opa’s computer muziek maken. Zie hier het nieuwe dj-duo ‘Gewoon Neven’.

IMG_5186Tijdens een rondje Netflix (ben eindelijk begonnen aan Orange Is The New Black’) komt Pucci binnen. Onze kitten van nog geen 4 maanden laat trots zijn eerste prooi zien. Een vogeltje. Dat gaat nog wat beloven voor de toekomst. Gelukkig biedt de grijparm uitkomst om het kleine beestje op te rapen en weg te gooien.

Wat wil je kwijt?