Week 16, april 2016…

Maandag 18 april
IMG_3992
Hoera! Het is weer maandag… 🙁

IMG_3997
Helaas mag ik op Facebook en Instagram nog erg weinig. Pffff, duurt lang.

IMG_4001
*ding dong* Aan de deurbel staat Jessy Hay, hij komt zijn single ‘London City’ spelen.


Dat klonk zo…

Dinsdag 19 april
IMG_4037
Ik ben een ochtendje hulpmoeder op school. De schoolfotograaf komt langs en ik mag helpen. Altijd leuk om eerste rang te zitten als je eigen kind op de foto gaat.

IMG_4055
Daarna door naar kantoor om de uitzending van die avond voor te bereiden.

IMG_4055
*ding dong* Aan de deurbel staat de Nederlandse band Trinity met de zangeres Neema, ze kwamen langs om hun single ‘I Carry Your Heart’ te zingen.

IMG_4064
Wat een feestje was dat!

Woensdag 20 april
IMG_4082
NPO Radio 2 staat de gehele dag in het teken van KWF, d.m.v. een marathonuitzending proberen we zoveel mogelijk geld binnen te halen. Alle DJ’s hadden een eigen actie waarop geboden kon worden. JW was te huur voor een masterclass en een uur Roodshow co-hosten. Hier bellen ze met Willem die door zijn verhaal en bod die avond bij ons aan de slag mocht.

IMG_4093
En dit zijn Willem & Willem. De een is de co-host van de ander. 😉

IMG_4098
Willem heeft zelf ook een programma op de lokale radio en dat is te horen. Hij deed zijn co-hosting met zoveel plezier en liefde dat we er gewoon nog een uur aan vast plakten. Het was mooie radio!

IMG_4104
*ding dong* Aan de deurbel staat Sue the Night! Hier wordt Suus even aan de tand gevoeld door Willem die haar wat vragen stelt.

Donderdag 21 april
IMG_4112
Een selfie in de sun met Senna. <3 IMG_4122
Wat een bizarre avond is dit dan… Zanger Prince is overleden en daardoor gaat de hele Radio 2 programmering om en draaien we alleen maar Prince nummers. Mooie verhalen van mensen die hem van dichtbij hebben meegemaakt en een fijne mix van 20 minuten met al zijn lekkere nummers.

IMG_4123
Na de uitzending belandde ik nog even in het cafe met mijn ouders. Die wisten niet wat ze zagen toen ik in ene aan de bar naast ze ging zitten. “Ober, doe mij maar een Cola-light en mijn vader betaalt!” 😉

Vrijdag 22 april
IMG_4124
Vorige week maakte ik een review van de maaltijdbox van Mathijs Vrieze, deze week doe ik dat met box van Marley Spoon.
Ik ben heel benieuwd! De doos ziet er in ieder geval netjes uit.

IMG_4127
Boodschappen doen, je zoon kwijt zijn en hem dan zo aantreffen… hahaha!

IMG_4133
Daar gaan we dan met de eerste maaltijd van de Marley Spoon doos. Alle 3 de maaltijden zitten per stuk verpakt in papieren zakken. Alle wat je nodig hebt zit in die zak. Deze avond… gegrilde rookworst met venkel, paprika, aardappels en uit uit de oven met een kruidensaus. Het was makkelijk om te maken en het wordt via een groot menu stap voor stap uitgelegd wat je moet doen. Leuk om eens venkel te eten wat dat doe ik niet vaak. Beetje jammer bij Marley Spoon is dat ze maar 2 variaties aan pakketten hebben. De ene is voor 2 volwassenen, de ander voor 2 volwassenen en 2 kinderen… ik heb er maar 1 en val dus een beetje buiten de boot. Op advies van hen heb ik toch het pakket voor 2 volwassenen genomen. Maar aan de hoeveelheid worst te zien wordt dat ruzie maken dus koop ik er een rookworst bij. Al met al een smakelijke maaltijd! In de volgende plog review ik de andere 2 maaltijden.

IMG_4134
Dit is het resultaat!

Zaterdag 23 april
IMG_4141
Vers gelakte nagels van Do, koraal is en blijft mijn kleur. In huis qua kussentjes en kaarsen maar ook op de nagels.

Zondag 24 april
IMG_4151
De dag dat ik Snapchat wat beter ging snappen… tenminste… dat dacht ik.
Het zal de leeftijd zijn maar ik snap er werkelijk weinig van.

IMG_4157
Bloemen uit de tuin gepikt, kon het niet laten. Die kleuren zijn zo mooi!

IMG_4160
Het weekend afsluiten met een ijsje en daar een snap van maken… die ik dan vervolgens op zijn kop post….Ik zei het toch?! Kansloos voor mij!.

Wat wil je kwijt?