Week 15, april 2016…

Maandag 11 april
IMG_3887
Een nieuwe week begint met nieuwe, verse powermuffins.

IMG_3888
Een lekker en gezond tussendoortje.

IMG_3890
De zon schijnt, dat vraagt om een redactievergadering in de zon.

IMG_3891
Eens per week doe ik boodschappen voor de hele week en vaak ben ik inspiratieloos. Ik bestelde voor 3 dagen de Maaltijdbox van Mathijs Vrieze. Dat ziet er lekker uit! In deze plog ga ik de doos reviewen.

Dinsdag 12 april
IMG_3894
De hele poezen-clan in de zon. Heerlijk!

IMG_3897
De eerste maaltijd van Mathijs Maaltijdbox is bami met gehaktspiesjes. Alle ingrediënten zitten in de geleverde doos. Hoe heerlijk is dat? Je hoeft dus niets meer te halen in de supermarkt. Gemakt dient de mens. De maaltijd is makkelijk en snel te maken. De smaak van de noedels had van mij wat kruidiger gemogen maar het eindresultaat ziet er leuk uit en met de meegeleverde kroepoek erg lekker.

IMG_3899
Na het koken meteen door naar de studio. Ding dong! Aan de deurbel The Wanderer.


Zij speelden ‘Inside My Head’ heerlijk nummer voor Late Night.

Woensdag 13 april
FullSizeRender-7
Mauro heeft koningsmarkt op school dus mag hij in oranje-ornaat naar school.

IMG_3919
De 2e maaltijd uit de box van Mathijs is quesadilla’s met kip en guacamole.
En ook hiervoor zit alles in de doos. Super leuk om te maken en heel simpel. Je maakt de vulling voor de wraps en die vul je. Alles gaat dakpansgewijs met veel kaas de oven in en na 10 minuten kan je eten. De meegeleverde verse guacamole is super! Echt aan alles is gedacht in deze maaltijdbox.

IMG_3920
We blijven bezig met eten want aan de deurbel staat het Asperge Centrum. Het aspergeseizoen staat op het punt van beginnen en daar kan natuurlijk een hoop over verteld worden.
Het was een leuk en leerzaam gesprek, vol tips en een lekker recept. Ben je nieuwsgierig naar het gesprek? Klik dan HIER!

Donderdag 14 april
IMG_3922
Ik had ergens gelezen dat je zelf avocado’s kan kweken door de pit op water te zetten. Het duurt wel even maar ik vind het het proberen waard.

IMG_3924
Dit worteltje moet heeeeeeeel groot worden ooit, voordat de pit in de grond kan. Over een jaar of 5 werpt het letterlijk zijn vruchten af, tenminste dat hoop ik! 😉

IMG_3925
Alweer de laatste maaltijd uit de doos, visfrietjes met aardappels uit de oven en wortelsalade. Klinkt super!
Ook dit is weer een eitje om te maken, de aardappels en visfrietsjes gaan in de oven en ondertussen maak ik een salade van wortelreepjes (die al kant en klaar in het zakje zitten), komkommer, radijsjes en wat verse sinaasappelsap. Het was smullen! Zeker ook door de heerlijke meegeleverde biologische appelmoes en de ravigottesaus. De aardappels en visfrietjes waren lekker knapperig en we hebben zitten smullen. Alle 3 de maaltijden waren gevarieerd, smakelijk en werden ook door Mauro goed ontvangen en dat is voor mij heel belangrijk. Ik maakte gebruik van een aanbieding die ik op Facebook voorbij zag komen. Een box voor 3 maaltijden van 49 naar 35 Euro. En 35 Euro vond ik voor 3 maaltijden nog net kunnen. De ‘normale’ prijs vind ik persoonlijk aan de hoge kant, reken dit eens uit als je 6 maaltijden per week besteld? Dan hou je geen huishoudgeld meer over. Dus de prijs is voor mij wel een dingetje… Ondertussen heb ik ook een box van Marly Spoon besteld en ook die ga ik natuurlijk uitgebreid testen.

Vrijdag 15 april
FullSizeRender-5
Asperges op mijn bordje, daar word een mens blij van! 🙂

Zaterdag 15 april
IMG_3935
Ok… dus in ene mag ik niet meer reageren, leuk vinden of plaatsen op Instagram, wat is dat dan?!

IMG_3937
En ook op de Facebookpagina van Wendy’s Weblog mag ik niets meer en zijn de linkjes van mijn site verdwenen. Geen idee dit op te lossen want Facebook en Instagram zijn niet te bereiken en na het sturen van tientallen feedback berichten, waar natuurlijk geen reactie op komt, is het nog steeds niet opgelost. Hopelijk gaat daar snel verandering in komen.

FullSizeRender-4
Mauro mocht met zijn neefje en nichtje mee naar de opnames van de Kids Top 20 en won daar de cap van Buddy Vedder vanwege zijn coole dance moves… aankomende zaterdag te zien op tv. Ik ben benieuwd!

IMG_3947
’s Middags ging ik gezellig shoppen in Brabant en kocht voor ons nieuwe katje alvast een leuk speeltje.

IMG_3949
En brachten we een bezoekje aan de nieuwe Jumbo Foodmarkt in Veghel. Leuke, aparte winkeltjes. Zoals hier een winkel vol met olie en kruiden die je zelf kan laten vullen.

IMG_3951
Of een legioen aan gedroogde worsten.

IMG_3952
In de super Jumbo aldaar kon je zelf je tray met blikjes samenstellen. Heel gaaf en nog niet eerder gezien.

IMG_3955
Dit behoeft geen uitleg toch?

IMG_3971
Mooie luchten, ik blijf er een zwak voor hebben.

IMG_3948
En met een auto vol ging ik weer naar huis.

Zondag 16 april
IMG_3975
In Bussum kwam het met bakken uit de hemel, in Noordwijk was het prachtig. De 40e verjaardag van Fiona vierden we in de zon, hoera!

IMG_3982
Onderweg naar Noordijk reden we langs bloeiende bollenvelden. Wow, wat een kleuren.

FullSizeRender-6
Ook in mijn eigen tuin begint het langzaam kleurrijk te worden. Dat werd tijd.

One thought on “Week 15, april 2016…

Wat wil je kwijt?