Fotoboeken…

Gisteren waren mijn mannen een paar uur samen op stap dus had ik mooi tijd om eens aan de slag te gaan met een vervelend en tijdrovend klusje. Maar als het af is voel je je zo trots als een pauw!

Ik heb het over fotoboeken maken, digitaal. Het boek van Mauro zijn eerste levensjaar was kort na zijn 1e verjaardag klaar. Het voornemen om het bij te houden was al lang vergeten en nu is hij inmiddels 3!

Het eerste fotoboek maakte ik via de site van AH maar nu via een Apple lukte dat niet. Het programma van de Hema was lastig en gaf weinig leuke crea uitdagingen toen ik zag dat ik het gewoon via het programma iPhoto op de Mac kon maken. Na een uur of 3 was het boek zoals ik het graag zou willen dus hup op bestellen klikken. Helaas was daar snel de teleurstelling, afrekenen kan alleen via een creditcard en laat ik die nu niet hebben. Nu kijken of ik er een kan lenen van een familielid.

Het fotoboek van zijn 2e levensjaar is klaar, nu nog een van zijn 3e en alvast een selectie maken voor zijn 4e…. Je moet toch wat doen met je vrije tijd? 😉

2 thoughts on “Fotoboeken…

  1. Bedankt voor de tip! Het zijn wel afzetters bij Apple, pas op het allerlaatste moment zie je dat het ex BTW is en ex 8 euro bezorgkosten. Al met al kom je nog 15 euro duurder uit… eerste en laatste keer dus via iPhoto.

Wat wil je kwijt?