Nu we in de avond tijd over hebben…

Het WK ligt alweer achter ons dus ik kan me zo voorstellen dat je in de avonduren tijd over hebt. Het is te warm om te strijken of om andere huishoudelijkheden te doen maar een filmpje kijken kan een leuke afwisseling zijn. De afgelopen dagen hebben wij 3 hele leuke films gekeken. De voorkeur gaat uit naar films die lekker wegkijken met humor, liefde en veel onzin. Voor ons dus geen zware oorlogs of SF-films. Mocht je hier ook van houden dan zijn dit echte aanraders:

  •  ‘Have you heard about the Morgans?’ met Sarah Jessica Parker & Hugh Grant. Een stel dat wil scheiden maar door iets dat ze samen meemaken toch weer bij elkaar komt.
  • ‘It’s Complicated’ met Meryl Streep, Steve Martin (onder de botox!!!) en Alec Baldwin (leuk opgedroogd!) Een gescheiden vrouw die na 10 jaar weer affaires krijgt en gaat daten o.a. met haar hertrouwde ex en dat levert natuurlijk leuke situaties op.
  • ‘The Back-up plan’ met Jennifer Lopez en Alex O’Loughlin. Op de dag dat Zoe besluit als alleen staande moeder door het leven te gaan en zwanger raakt van een donor ontmoet ze de man van haar leven, wat nu?

Veel kijk plezier!!! En ik hoor graag wat jullie van de films vonden!

Wat wil je kwijt?