In de verkoop…

Het is wel een beetje spannend allemaal, ons huis gaat in de verkoop. Ik mis mijn geboortedorp zo, dat ik echt heel graag weer terug wil naar Bussum. Voor mijn gevoel woon ik nu aan de andere kant van de wereld in een soort reservaat. Het is er mooi, het huis is fijn, de ligging is echt top, maar ik mis de gezeligheid en mijn familie zou ik ook wel dichterbij willen hebben. Dus… verhuizen!

Het hele weekend heel druk geweest met opruimen, weggooien, stylen, wassen, tuin aanvegen, leuke plantjes in potten zetten etc. want aankomende vrijdag komt de fotograaf ons huis vastleggen zodat het over ongeveer een week op Funda te bewonderen is.
In mijn hoofd weet ik al helemaal hoe ik het ga stylen en neerzetten, mooie verse bloemen, veel sfeer maar vooral niet te vol… gewoon perfect dus! Nu hopen dat de juiste personen ertussen zitten die ons huis willen kopen, spannende tijden dus! Wordt ongetwijfeld vervolgd!

One thought on “In de verkoop…

  1. Dat gevoel heb ik ook vaak, dat ik wel dichter bij mijn familie wil wonen. Mijn ouders wonen in Winterswijk, das bijna 2 uur rijden.

    Gelukkig heb ik nog 2 neven en een nicht in Amsterdam wonen.

    Ik hoop voor je dat het snel verkocht wordt

Wat wil je kwijt?