Schoonmoeders 1000-dingen doekje…

Onder het genot van een kopje koffie schoof schoonmoeders mij een krantenartikel toe… Een test van diverse schoonmaakdoekjes. En ze wist het zeker haar ramen waren nog nooit zo schoon geweest!

Aandachtig las ik het stuk uit de Gooi en Eemlander en kwam tot de conclusie dat mijn ramen ook wel weer eens gedaan moesten worden dus ik was best in voor zo’n doekje waar je geen sop of wat dan ook voor nodig hebt alleen zo’n ‘wonderdoekje’.

Op naar de Blokker voor een microvezeldoek want zo heten ze, en thuis meteen aan de gang gegaan en ja, ze had gelijk, alles ging makkelijk schoon en dat zonder sop! Helemaal top! Zag in de bovenhoek wel heel vaag een streepje maar het mocht de pret niet drukken. De kunst is wel om de doek zo goed mogelijk uit te wringen. En zonder dat je er erg in hebt heb je het hele huis gedaan! Hup, ding in de was (zonder wasverzachter) en morgen gaan we weer! Schoonmaken wordt nog leuk!

Ik zeg, doe mij nog 10 van die doekjes! Op naar de Blokker allemaal! 😉

5 thoughts on “Schoonmoeders 1000-dingen doekje…

  1. Nou ik moet zeggen… ik heb die doekjes dus ook pas ‘ontdekt’, toen ik besloot het handige sopschema van Kaat Mossel te gaan gebruiken. Nooit geweten dat die dingen zo geweldig waren! Ik heb nu ook een hele verzameling en overweeg ook de theedoeken door microvezeldoekjes te gaan vervangen.

    Waarom heeft niemand ons dit eerder verteld?

  2. het is wel een speciaal doekje hoor.
    van handy(clean en bright)microvezel RAAMDOEK.

Wat wil je kwijt?