Afvallen, het vervolg…

Toen ik dinsdag iets op mijn site geschreven had over Cambridge werd ik meteen op de vingers getikt. Mijn weblog stukjes worden automatisch doorgezet naar mijn Facebook waar ook een aantal medische mensen zitten.

Je voelt hem waarschijnlijk al aankomen het dieet is prima en goed te doen maar dan moet je geen drukke fulltime baan een gezin en een huishouden hebben. Zo raar was het dus niet dat ik groen zag van ellende.

Nu eet ik op zijn advies ‘gewoon’ dat wil zeggen geen 484 kcal maar ongeveer 800 kcal en dat is nog ruim de helft minder dan gebruikelijk. Vrouwen hebben ongeveer aan 2000 kcal genoeg en mannen 2500 kcal per dag.

Gisteren smaakten de crackers extra lekker! Na 3 dagen 3,1 kg afgevallen.

🙂

2 thoughts on “Afvallen, het vervolg…

  1. He Wendy,

    Dus als ik het goed begrijp: geen Cambridge meer voor jou? Het is ook wel echt ff bikkelen. Ik hou het tot nog toe vol. Drink heel veel thee erbij. Ik ben nu ook ruim 4 kilo afgevallen, maar dat is iets vertekend. Ik had zondag nl. mijn laatste avondmaal bij de Argentijn en toen schandelijk geschranst. Kortom, ik woog maandag 2 kilo zwaarder dan normaal. Nu lijkt het alsof ik al 4 kilo kwijt ben, maar als ik uitga van mijn gewicht een dag voor de Argentijn, dan is het 2,5 kilo. Ik probeer nog ff door te zetten. Jij ook nog steeds succes, want 800 kcal is nog steed hÊÊl weinig!

    Pfff, word meteen lang van stof als ik het niet in 140 karakters moet stoppen.

    Groet,
    Maroesja

Wat wil je kwijt?