Today is the start of a new beginning…

Vorige week toen ik Henkjan Smits in de studio had heeft hij me over de streep getrokken… het borrelde alweer een tijdje in mijn lichaam, er moest weer een nieuwe dieetpoging ondernomen worden, een hele flinke, met goed resultaat. Het boek van Dr. Frank had ik inmiddels besteld maar toen Henkjan vertelde dat er mogelijk is veel bijwerkingen van konden komen was ik daar meteen klaar mee. Zijn opa was dokter en dat gaf mij een vertrouwd gevoel. Zelf was Henkjan al ruim 16 kg afgevallen met het Cambridgedieet… en dat wilde ik ook!

Nu een week later sta ik aan het begin van een nieuwe ik… vandaag start ik met Cambridge… heel heftitg, vergis je daar niet in. Je eet 3 maaltijden van Cambridge (lees 2 shakes en een soep) en that’s it! Geen andere dingen als fruit, sla, groente etc… alleen dat! Die 3 maaltijden bevatten alle voedingsstoffen die je nodig hebt per dag. Verder drink je alleen maar water of thee. 

Het was mijn bedoeling geweest om dit wat stil te houden maar aan de andere kant is het misschien maar goed dat jullie het allemaal weten zodat jullie me kunnen steunen en geen lekkere dingen aanbieden. Dus vanaf vandaag gaat de knop om! Wish me luck!

5 thoughts on “Today is the start of a new beginning…

 1. Wow, heel veel succes!!!

  En je hebt gelijk, ik heb mijn dieet destijds ook uitgebreid op mijn log verteld. Was een aardige stok achter de deur…

  Grtz Serena

 2. He lieve Wen, je weet dat ik je zo al een prachtige vrouw vind! Natuurlijk wel heel veel succes, gaat vast lukken! xxx

 3. Vind het heel knap van je, heel veel succes én sterkte!!!!
  Als ik helemaal van de bv af ben wil ik ook weer iets doen maar weet niet of ik dat kan doen….ben bang dat ik te veel honger krijg en het eten niet kan weerstaan….:(
  Zie je vrijdag:)

Wat wil je kwijt?