Plastic Hero…

Van de week zat er een dikke envelop bij de post van het GAD. Nadat ik deze had opengemaakt en de bijgezonden brief had gelezen heb ik ongeveer een uur staan schudden met mijn hoofd.

Welke gek heeft dit nu weer verzonnen? Prima hoor plastic scheiden van de rest maar niet op deze manier! De 12 meegeleverde zakken van het formaat klein zitten hier binnen een maand vol maar denk eens even waar deze zakken neer te zetten… Er moet een nieuwe vuilnisbak bij, plastic is slecht voor het milieu en die extra vuilnisbak komt niet vanzelf dus hup in de auto naar de Blokker… Maar autorijden is óók slecht voor het milieu…ik zeg… Laat maar… Gooi alles wel bij het gewone vuilnis.

5 thoughts on “Plastic Hero…

  1. Gewoon in de normale afvalbak gooien. Ik heb die zak ook weg gegooid.

    Ik heb echt geen ruimte voor nog een vuilnisemmer. En grijs en groen hoeven we hier ook niet te scheiden. We hebben zo’n grote container voor het huis staan

  2. Grappig, ik dacht exact hetzelfde, weer een zak erbij en waar ga ik die laten, want moet in een vuilnisbak anders gaat het allemaal lekker stinken, wat het sowieso wel gaat doen, want ik alleen, dus duurt nog wel even voor hij vol is en om stank tegen te gaan eerst alles schoonmaken alvorens in de zak etc etc etc. Ben er niet blij mee, maar wil heus meewerken aan eens schoner milieu, dus, what to do????

Wat wil je kwijt?