Poepen voor een auto…

Je kind zindelijk maken is nog niet zo makkelijk. Plassen op het potje gaat goed, maar nu stap 2,3,4 en de rest. Proberen om zoonlief te laten aangeven wanneer hij moet plassen zodat we snel naar de wc kunnen rennen of poepen op het potje zijn zaken die nog niet gelukt zijn.

We gaan het anders aanpakken. Niet meer voor 50 euro in de week Cars kopen en geven zonder reden, hij moet ze verdienen! Poepen op het potje is direct een Cars, 15 keer plassen op het potje is ook een Cars. Poepen voor een auto zoals Chris het zo mooi omschreef (en meteen riep dat hij al minstens 50 Range Rovers bij elkaar gepoept had 😉 )

Mocht iemand nog tips hebben voor ons op dit gebied, ze zijn van harte welkom!

4 thoughts on “Poepen voor een auto…

  1. Hahaha! Minstens 50 Rage Rovers bij elkaar gepoept! 😀

    Kan je helees geen goed advies geven! Pepijn is meer met andere dingen bezig dan zindelijk worden! Komt vast wel voordat ie 18 is! 😛

  2. Maak er geen punt van, hij moet er zelf ook wel aan toe zijn. Als hij het leuk vindt dan stimuleren zo niet dan nog even wachten.
    En anders gewoon zn luier af doen in huis….(beginnend met een paar uurtjes)
    Succes! Enne poep ze voor Maup én Chris…

  3. Het komt vanzelf, zoals maaike zegt, wij hebben bruun gewoon 2 dagen lang zonder luier laten lopen en hij vond het allemaal zoooooo vies dat hij binnen een week zindelijk was, heeft idd wel wat kadootjes gekost maar gewoon kleine dingen in een mandje gezellig ingepakt, en alleen dat al vond hij geweldig!!

Wat wil je kwijt?